Torsdag 19.10.2017 kl 23:23


Bestiller kylling får hundekjøtt

Skrevet av: Inger Lise Walle

En sjokkerende rapport avslører resturantsvindel på Bali. Bestiller kylling, men får hundekjøtt. Vi advarer mot sterk tekst og bilder.


I følge nettavisen har Animals Australia har i fire måneder undersøkt den lyssky og ulovlige delen av hundekjøttindustrien på Bali.

Prosjektet heter  "Balis skjulte kjøttmarked, og dens foruroligende tilknytning til Australias turisme".

Animals Australia avslører at så mange som 70 restauranter på Bali er tatt på fersken i å selge hundekjøtt til sine gjester.

- Markedet for hundekjøtt bryter med Balis lover om dyremishandling og matsikkerhet, sier kampanjedirektør Lyn White hos Animals Australia, ifølge den australske ABC News.

Det ble brukt hemmelige agenter under prosjektet og undersøkelsen, som har funnet frem til flere personer på Bali, som bekrefter at de distribuerer hundekjøtt på Bali.

Hundene blir fanget på brutalt vis og slaktet ikke langt fra strendene som blant annet besøkers av over én million turister fra Australia årlig. Hundene blir enten slått ihjel, kvalt eller drept ved å fore dem gift. Det siste kan representere alvorlig helserisiko for mennesker som spiser kjøttet.
Hunden login

Temalinker