Torsdag 19.10.2017 kl 22:10


Mest lest i juni

Skrevet av: Inger Lise Walle

Ikke gå glipp av godt lesestoff. Her får du en oversikt over de mest leste artiklene og blogginnleggene, samt de mest besøkte bloggerne i juni.


Vi er glade for all aktiviteten her på hunden.no! I denne oversikten finner du ut hva som interesserte leserne på hunden.no aller mest i juni 2017. Dette er ingen konkurranse, så bloggerne som havner på listen oppnår ikke noe annet enn heder og ære. Og kanskje enda flere lesere!1. Husk redningsvest til hunden

For oss mennesker er det påbudt å ha på redningsvest i båt, men den kan også redde livet til våre firbeinte venner. I tillegg er vesten et ypperlig hjelpemiddel til trening av hunden.

Les mer


2. Måtte ha operasjon

Stompa måtte dra til Oslo for operasjon. Skulderen ville ikke bli bra av seg selv.

Les mer


3. Hundefoto: Slik lykkes du

Til nå har jeg delt noen råd og tips tilknyttet det tekniske rundt fotografering. Denne delen skal handle om det du skal fotografere, nemlig hunden.

Les mer


4. 10 motiverende tips

Mange ofrer mye for å kunne drive med hund. Likevel er det ikke alltid bare en dans på roser. Spesielt nå i disse båndtvangstider. Her får du ti tips om hva du kan gjøre når motivasjonen fordufter.

Les mer


5. Veterinæren på fjellet

Det var kjærligheten som tok Oddrun Runde til Haukeli, og siden det ikke var mange arbeidsplasser der til en utdannet veterinær, så laget hun sin egen arbeidsplass.

Les mer


1. Linda95 (1)

2. Puddelmor (2)

3. Ida-Noddy (6)

4. Langbein (3)

5. Victoria92 (7)

6. Schafersnute (4)

7. OdaRF (5)

8. therese&bonzo (8)

9. Rossi- (9)

10. Texass (10)

(Tall i parantes er fra forrige måneds plassering, står det ny, var bloggeren ikke på listen sist måned.)1. Hverdagsøyeblikk

Selv om man setter pris på de flotte oppstilte bildene med kvalitet og sterke farger, er det noe helt spesielt med disse hverdagsbildene, de sier litt mer om oss, hvem vi er, og hva vi egentlig gjør, skriver Ida-Noddy. 

Les bloggen til Ida-Noddy


2. - Du må tenke på deg selv

Kanskje har du hørt det, sannsynligvis har du sagt det. Helt enkelt er det ikke. Men har man hund, blir det merkelig nok lettere, skriver Puddelmor.

Les bloggen til Puddelmor


3. I sommergrønt gress

Løvetannen blomstrer for fullt, og sjansen for å få bilder er knapp siden den er i blomst så kort tid.

Les bloggen og se bildene til Linda95


4. Når hunden spiser gress

Alle hundeeiere har en eller annen gang opplevd at hunden spiser gress. Noen tenker ikke over det i det hele tatt omtrent, og andre kan få en akutt tanke om at hunden er dødssyk. Men hva er egentlig grunnen til at hunden spiser gress?

Les bloggen til RedtollersTinka


5. Motivasjon

Alt for lenge har motivasjonen min for hundetrening vert på bunn. Litt kjedeleg med tanke på at vi har hatt ein kvalp i hus, kunne jo lært ho så mykje i løpet av tida, skriver Bellare.

Les bloggen til Bellare
Hunden login

Temalinker