Lørdag 21.10.2017 kl 11:07


KÅRING:

Månedens solstråle

Skrevet av: Inger Lise Walle

Da har vi kåret månedens solstråle. Denne gangen for juli.


Vi i redaksjonen kan nok aldri få sagt tydelig nok hvor mye dere bloggere betyr for denne nettsiden. Dere deler erfaringer, minner, oppturer, nedturer, filmer og bilder. Dere oppmuntrer hverandre, tipser og støtter hverandre. Samholde på hunden.no er unikt. Hver måned kåre vi Månedens Solstråle. Dette blir en person som sprer litt ekstra glede rundt seg, og som vi har lagt litt ekstra merke til.


Personen som blir månedens solstråle for juli har vi egentlig lagt merke til i flere år. Det har alltid kommet store bidrag fra vedkommende, både blogger og kommentarer hos andre bloggere. Den siste tiden har vi blitt godt kjent med det nyeste tilskuddet i flokken, Mimbus. Med dette forstår dere nok at:

Månedens solstråle er bartehund!

Gjennom bloggen, har vi blitt kjent med både eier, hunder, hunder som er på besøk og andre dyr som berører bartehund sitt liv. Om vår data er riktig har bartehund beriket hunden.no siden 2009. Kommentarer på både artikler og blogger er dagligkost, og jeg tror alle med hånden på hjerte kan si at hunden.no ikke hadde vært det samme uten bartehund. En sann solstråle.


Bartehund setter stor pris på å ha skogen som nærmeste nabo, og hun liker veldig godt å gå på tur, samt ta bilder. Dyr er en naturlig del av hverdagen, både hunder og katter står høyt i kurs. Vi digger deg bartehund. Det er en glede å se aktiv blogging, og hyggelig kommentarer både her og der.

Har du lyst til å vite mer om bartehund? Da syntes vi du skal ta en titt innom bloggen hennes.


Slik velger vi ut Månedens Solstråle!

For hver måned setter vi opp et tidspunkt for når vi velger ut Månedens Solstråle. Det tidspunktet er det kun oss i redaksjonen som vet om, og hvilken dag, dato og klokkeslett vil variere fra måned til måned.

På det gitte tidspunktet går vi gjennom alle artiklene på forsiden på hunden.no og bloggene som ligger på forsiden på hunden.no/blogg. Her ser vi både på hvem som har kommentert og hvilke blogger som har fått mange kommentarer.

Vi legger ekstra merke til dem som gir spesielt hyggelige og/eller konstruktive kommentarer, og dem som blogger om noe helt spesielt de har gjort for andre eller hunden sin.

Videre tar vi tar en nærmere titt på dem som utmerker seg, da ser vi for eksempel på tidligere blogger vedkommende har skrevet og hvilke tilbakemeldinger de har fått i gjesteboken sin.


Premie

Til Månedens Solstråle vanker det en liten gave i posten.

Send navn, adresse og hvor mye hunden veier (sånn omtrent). Så vil postmannen legge en liten ting i postkassa deres.

Send informasjonen på e-post til ingerlise@hunden.no.
Hunden login

Temalinker