Lørdag 21.10.2017 kl 10:59


Månedens solstråle

Skrevet av: Inger Lise Walle

Da har vi kåret månedens solstråle. Denne gangen for august.


Vi i redaksjonen kan nok aldri få sagt tydelig nok hvor mye dere bloggere betyr for denne nettsiden. Dere deler erfaringer, minner, oppturer, nedturer, filmer og bilder. Dere oppmuntrer hverandre, tipser og støtter hverandre. Samholde på hunden.no er unikt. Hver måned kåre vi Månedens Solstråle. Dette blir en person som sprer litt ekstra glede rundt seg, og som vi har lagt litt ekstra merke til.

Dere har nok allerede forstått at Linda95 er vår solstråle for august. Noen har kanskje syntes at det var på høy tid? Det syntes nemlig vi. Linda hadde nok fortjent en stjerne hver måned, for makan til engasjement skal man lete lenge etter. Linda har blogget trofast på hunden.no i en årrekke. Hun deler det aller meste som hun og Kenai finner på, men ikke nok med det, hun er også en omsorgsfull kommentator. Det er ikke mange bloggene som går Linda hus forbi. Det er helt klart at Linda bruker tid på hunden.no, og hun kan siden inn og ut. Vi setter enorm pris på alt hun bidrar med.


Linda skriver selv at bloggen er mindre aktiv enn da hun startet opp, men på alle sine år på hunden.no har hun vært nominert og kåret til flere Årets-priser her på siden. I tillegg har hun stort sett vært på listen over mest besøkte blogger hver måned i flere år. Det snakker jo egentlig for seg selv. Linda er en dyktig fotograf og har lenge delt sine flotte motiver i bloggen sin. Etter hun ble kåret til Årets Bildeblogger for 2016 har hun også beriket oss med en artikkelserie om hundefoto.

Det er uten tvil ei jente som mange er glad i, og som flere enn oss setter stor pris på. En tur i gjesteboken til Linda forteller at mange setter stor pris på Linda.

Har du lyst til å vite mer om Linda95? Da syntes vi du skal ta en titt innom bloggen hennes.


Slik velger vi ut Månedens Solstråle!

For hver måned setter vi opp et tidspunkt for når vi velger ut Månedens Solstråle. Det tidspunktet er det kun oss i redaksjonen som vet om, og hvilken dag, dato og klokkeslett vil variere fra måned til måned.

På det gitte tidspunktet går vi gjennom alle artiklene på forsiden på hunden.no og bloggene som ligger på forsiden på hunden.no/blogg. Her ser vi både på hvem som har kommentert og hvilke blogger som har fått mange kommentarer.

Vi legger ekstra merke til dem som gir spesielt hyggelige og/eller konstruktive kommentarer, og dem som blogger om noe helt spesielt de har gjort for andre eller hunden sin.

Videre tar vi tar en nærmere titt på dem som utmerker seg, da ser vi for eksempel på tidligere blogger vedkommende har skrevet og hvilke tilbakemeldinger de har fått i gjesteboken sin.


Premie

Til Månedens Solstråle vanker det en liten gave i posten.

Send navn, adresse og hvor mye hunden veier (sånn omtrent). Så vil postmannen legge en liten ting i postkassa deres.

Send informasjonen på e-post til ingerlise@hunden.no.
Hunden login

Temalinker