Lørdag 21.10.2017 kl 11:25


Hunden min: Stitch

Skrevet av: Inger Lise Walle

Stitch er ikke noe morgenfugl, men hun elsker ballonger og de kan hun samle på i dagevis.


Navn: Stitch (Laiska Koira's Stitch the Prodigy

Rase: Fransk bulldog

Født: 2011

Eier: Familien Strandli

Blogg/hjemmeside: http://prodigybull.wixsite.com/prodigybull

Bruksområde: selskapshund

Kjennetegn: brindel


Når møttes dere for første gang? Kan du fortelle litt om møte? Vi møttes for første gang da vi hentet henne hos oppdretter. Hun var så søøt! Den peneste vakreste lille valpen sjarmerte oss rett i senk. Det var en gjennomtenkt og veloverveid valg å skaffe oss valp fra denne rasen.

Hva er hunden skikkelig god til? Hun er utrolig lettlærte og elsker å jobbe. Hun har bronsemedaljer i lydighet og har masse kapasitet. Hun er verdens beste potebarn, er uendelig glad i familien sin og elsker å gå på tur.

Hva er hunden skikkelig redd for? Hun liker ikke når vi lekeslåss og kjefter på hverandre. Da blir hun helt ute av seg og prøver å gå imellom å megle. Hun lager dinosaurlyder og viser tydelig at hun syns vi skal slutte med dette tullet.

Hva er det første hunden din gjør om morgenen? Når jeg vekker henne og sier at hun må ut å tisse? Da snur hun som regel ryggen til og fortsetter å sove. Hun er ganske trøtt om morgenen.

Hva er hundens rareste vane? Hun elsker ballonger. Hun bærer dem rundt i knuta, og samler på dem i dagevis.

Hvordan tror du han ville vært som menneske? Akkurat som meg!


Hva er den beste opplevelsen dere har sammen? Åh, vi har mange. Hun har for elsempel gitt oss tre fantastiske kull, og samarbeidet og samspillet oss to mellom gir mange spesielle stunder. Men hver dag gjør hun dagen vår bedre.

Hva kunne dere ikke vært foruten? Hverandre <3

Hva gjør hunden din for deg? Hun gjør alt hun kan for meg. Hun lytter, leker med barna, hilser besøk velkommen, trøster, leker, oppmuntrer og får oss til å le hver dag.

Hva gjør hunden din så spesiell? Det er uten tvil personligheten. Hun har jo også et spesielt utseende for noen, men for oss så er det det innvendige. Full pakke.

Hvem er hundens bestevenn? Utenom mennesker så er det nok den eldste katten vår. De har vært som erteris siden Stitch kom hjem til oss. De koser på hverandre, vasker hverandre og henger sammen ute.

Hvis dere kunne reist sammen akkurat dit dere ville, hvor ville dere ha reist? Vi har det aller best på tur i skogen, og en natt på et hundehotell hvor hun kunne ligge i senga å spise godis hadde hun nok ikke foraktet.

Hvis hunden kunne reist på shopping alene, hva ville den ha kjøpt? Tyggebein, natures menu godbiter og masse leker som baller og ballonger.

Hva er hundens favorittsitat? Samme som meg: Carpe Diem


Ønsker du å fortelle om hunden din?

Det ønsker nemlig vi! Her kan du lese mer om hvordan du sender oss ditt bidrag.

Og her kan du se alle bidragene som er publisert i denne spalten.
Hunden login

Temalinker