Torsdag 19.10.2017 kl 22:58


Instruktør

Knut Pedersen

Knut Pedersen er daglig leder og eier av hundeskolen Familiehunden. De arrangerer et vidt spekter av kurs; alt fra valpekurs for den minste valpen, til kurs innenfor hverdagslydighet og søk etter, for eksempel, kantareller. Knut ønsker å hjelpe hundeeierne til å få en veloppdragen og tilfreds familiehund.

 

Knut har tidligere bl.a. ledet Canis hundeskole i Oslo og Fredrikstad. Sin utdannelse innen faget har han fra Turid Rugaas' hundetrenerskole og Canis' instruktørskole. Han har også tatt en 1-årig utdannelse innen spesialsøk hos HundCampus i Sverige.

 

Familiehunden.no er ikke bare en hundeskole, men en aktiv møteplass for oss med familiehunder. Her kan du være selv om du ikke driver med agility, lydighet eller andre hundesporter. Hos oss har vi ulike grupper som passer for de fleste. Kanskje du vil finne deg en treningsgruppe eller har lyst til å vite mer om mental trening?  Du kan legge ut filmer og bilder, skrive blogger og delta i forum.  Eller du kan rett og slett prate ”direkte” med de andre medlemmene eller instruktøren og kanskje til og med få nye hundevenner.  Hos oss er det fort gjort å bli hektet..  

 

Familiehunden.no – hundekurs og sosialt nettverk.


Klikk her for å stille Knut et spørsmål!

Besvarte spørsmål

Hunden login