Lørdag 19.08.2017 kl 18:35


Svar til Lillemor Nygaard

Utstilling eller ei

Spørsmål:

Hei! Jeg har en blandingshund og har mest hund for å gå turer og kose og leke. Mest for det sosiale. Må man stille ut hunden sin for å være medlem i NKK?

Svar:

Hei Lillemor

Man må ikke delta på utstillinger for å være medlem i NKK. Det er mye annet man kan delta i som hundeeier, både organisert og på egen hånd.

NKK har en rekke aktivitetsklubber som arrangerer mange ulike aktiviteter for hunder og mennesker på alle nivåer. Og skulle ikke dette være noe som frister, så holder det lenge at man er glad i hunder :) Du kan lese mer om jobben NKK gjør på våre nettsider

 

Vennlig hilsen

Eva KristineNorsk Kennel Klub

Eva Kristine Wiik

Eva Kristine Wiik jobber som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Kennel Klub (NKK). Hennes favorittraser er myndene, og hun har spesielt god kjennskap til whippet, saluki, italiensk mynde og azawakh. Hun har vært aktiv innen lure coursing i mange år, og har også erfaring fra utstillingsringen, men hundene er først og fremst familiemedlemmer.

NKK organiserer over 250 medlemsklubber og over 90 000 medlemmer, som til sammen arrangerer over 1500 hunderelaterte aktiviteter hvert år. Avl og helse, ansvarlig hundehold og hunders rettigheter er blant sakene NKK jobber aktivt med. Har du spørsmål vedrørende hunderaser, registrering, aktiviteter, kjøp og hold av hund, og avl og oppdrett så kan Eva Kristine svare på dette.

For mer informasjon om NKK, besøk nettsidene: www.nkk.no

Her kan du lese mer om Eva Kristine.

 


Klikk her for å stille Eva Kristine et spørsmål!

Andre besvarte spørsmål

Hunden login