Lørdag 19.08.2017 kl 19:37


Svar til Caroline Aaserud

Endre Chip.

Spørsmål:

Hei! I 2014 overtok jeg ei nydelig tispe av en kjenning og nå i senere tid. (sent 2016) Fant jeg ut at da jeg mente jeg endret chipen til meg så ble den ikke endret allikevel og det må nå gjøres på nytt.Har dette noe konsekvenser for meg?

Svar:

Hei Caroline

NKK anbefaler alle å få registrert riktig eier på hunden. Da vil det ikke være noen tvil om hundens eierskap, og du er den som vil bli kontaktet i tilfelle hunden f.eks kommer bort fra deg.

Du finner all den informasjon og skjema du trenger vedr. eierskifte på Dyreidentitets nettsider

Lykke til!

Beste hilsen,

Eva KristineNorsk Kennel Klub

Eva Kristine Wiik

Eva Kristine Wiik jobber som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Kennel Klub (NKK). Hennes favorittraser er myndene, og hun har spesielt god kjennskap til whippet, saluki, italiensk mynde og azawakh. Hun har vært aktiv innen lure coursing i mange år, og har også erfaring fra utstillingsringen, men hundene er først og fremst familiemedlemmer.

NKK organiserer over 250 medlemsklubber og over 90 000 medlemmer, som til sammen arrangerer over 1500 hunderelaterte aktiviteter hvert år. Avl og helse, ansvarlig hundehold og hunders rettigheter er blant sakene NKK jobber aktivt med. Har du spørsmål vedrørende hunderaser, registrering, aktiviteter, kjøp og hold av hund, og avl og oppdrett så kan Eva Kristine svare på dette.

For mer informasjon om NKK, besøk nettsidene: www.nkk.no

Her kan du lese mer om Eva Kristine.

 


Klikk her for å stille Eva Kristine et spørsmål!

Andre besvarte spørsmål

Hunden login