Torsdag 19.10.2017 kl 22:22


Svar til Leif Heger

Registering nr.

Spørsmål:

Dette gjelder Cayira Maja i eierbeviset står NKK Reg NR SE10279/2016 å da lurer jeg på hvorfor ikke hunden har Norsk registrering.

Svar:

Hei Leif

Importerte hunder beholder sitt opprinnelige registreringsnummer når de blir registrert i NKK. Så selv om hunden fortsatt har sitt svenske registreringsnummer så er den altså norskregistrert.

Har du noen flere spørsmål vedr. registrering så send oss gjerne en mail på registrering@nkk.no

Med vennlig hilsen,

Eva KristineNorsk Kennel Klub

Eva Kristine Wiik

Eva Kristine Wiik jobber som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Kennel Klub (NKK). Hennes favorittraser er myndene, og hun har spesielt god kjennskap til whippet, saluki, italiensk mynde og azawakh. Hun har vært aktiv innen lure coursing i mange år, og har også erfaring fra utstillingsringen, men hundene er først og fremst familiemedlemmer.

NKK organiserer over 250 medlemsklubber og over 90 000 medlemmer, som til sammen arrangerer over 1500 hunderelaterte aktiviteter hvert år. Avl og helse, ansvarlig hundehold og hunders rettigheter er blant sakene NKK jobber aktivt med. Har du spørsmål vedrørende hunderaser, registrering, aktiviteter, kjøp og hold av hund, og avl og oppdrett så kan Eva Kristine svare på dette.

For mer informasjon om NKK, besøk nettsidene: www.nkk.no

Her kan du lese mer om Eva Kristine.

 


Klikk her for å stille Eva Kristine et spørsmål!

Andre besvarte spørsmål

Hunden login