Torsdag 19.10.2017 kl 22:36


Temaside

Kurs og utdanning

Valpekurset

Jeg har alltid drømt om å eie en hund. En veldressert hund. I 2002 gikk så deler av drømmen i oppfyllelse. Jeg fikk meg nemlig en hund. En nydelig schæfervalp ved navn Tyson.

Les mer

En allsidig frøken

Fire år gamle Humla viser at hunden har få begrensninger, så lenge innlæringen skjer på riktig måte.

Les mer

Ny jobb?

Er du på jakt etter ny jobb, og samtidig vil kombinere dette med hund? Da er kanskje denne stillingen noe for deg.

Les mer

Opplæring av barn rundt hund

Det er viktig at barn blir lært opp i forhold til hund og hundespråk. Ved tidlig opplæring og økt forståelse kan uheldige hendelser forhindres.

Les mer

Samlet på seminar

Norsk Kennel Klub inviterte til seminar under tittelen "Hund og barn", og med seks foredragsholdere ble det en inspirerende dag hvor varierte temaer ble tatt opp.

Les mer

NRH: Ruinhunden

Ruinhunden er en videreutdannet redningshund. Arbeidet de gjør krever tett samarbeid mellom hund og fører.

Les mer

Norske Redningshunder

I Norge kommer det inn meldinger om savnede personer hver dag. Norske Redningshunder er da på plass for å bistå i søket.

Les mer

Tips til deg som skal på blodsporprøve

Du føler at du er startklar og går inn på terminlista for å finne en passende prøve du kan melde deg på. Sommerfuglene i magen våkner som regel til live med en gang påmeldinga er sendt. Her finner du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

Les mer

De små hverdagsutfordringene

Cesar Millan er en velkjent hundetrener som mange har meninger om. I fjor fylte han Oslo Spektrum, i år er det Bergen som får besøk av treneren. Vi fikk se treneren i aktivitet med wheaten terrieren Jesper.

Les mer

Hva ville du spurt om?

Hvis du fikk muligheten til å stille Cesar Millan ett spørsmål. Hva ville du spurt om? Hunden.no møter Millan på torsdag og vi tar med oss noen utvalgte spørsmål fra dere!

Les mer

Del 2: Spor, apport, lydighet og pelsstell

Seks spanieleiere med tre hunder er samlet for å lære hvordan de skal trene sin egen hund. Det er mye å tenke på. Når skal man belønne, hva skal man belønne med og hva gjør vi hundeeiere uten å være klar over det?

Les mer

Del 1: Spor, apport, lydighet og pelsstell

Dette var noen av tingene som stod på timeplanen på helgekurset som ble arrangert av Norsk Spaniel Klub avdeling Sogn og Fjordane i slutten av oktober.

Les mer

Sett deg et mål
og lag en treningsplan

Uten et definert mål og en plan for hvordan du skal nå målet, er det vanskelig å opprettholde motivasjonen til å trene regelmessig og det er vanskelig å få hjelp.

Les mer

Når døgnet har for få timer

Noen får liksom tid til alt, mens du selv føler at døgnet har alt for få timer. Du skal trene og lufte hunden, være på skole eller jobb, omgås familie og venner, lage mat og vaske klær. Da er det ingen tid igjen til å trene hunden.

Les mer

Motiverte både eiere og hunder

Den tyske treneren Yvonne Keeve ga denne gjengen i Luster gode tips om lydighetstrening til konkurranse. Ikke undervurder rasen din, var et av hennes budskap.

Les mer

Lydighet klasse II

Vår skribent Inger Handegård og hennes engelske springer spaniel Desperados Xmilla har deltatt på lydighetskonkurranse i klasse II. Her kan du i bilder se hvordan øvelsene foregår og få forklaringer om øvelsene.

Les mer

Hunden login

Temalinker