Lørdag 19.08.2017 kl 18:44


Temaside

Diverse

Årets tredje og fjerde topptur

Da vi våknet klokken 7 i morges så lot vi ikke anledningen til å stikke en tur ut i fjellet før "alle andre" gå fra oss. I dag stod Grønekinnkampen på planen, og det er et fjell veldig mange går. Jeg har alltid tenkt at "i morgen skal vi gå der", men det er alltid så mye mennesker at vi rett og slet..

Les bloggen

Årets andre topptur

Så var årets andre topptur unnagjort. Den gikk ikke helt som planlagt ettersom turen i dag egentlig skulle gå til Gravolskampen. Vi møtte på masse snø som var morken og dyp etter tyve minutter, så uten ordentlig sko og gamasjer så var det en lost case, skriver Victoria.

Les bloggen

Husk redningsvest til hunden

For oss mennesker er det påbudt å ha på redningsvest i båt, men den kan også redde livet til våre firbeinte venner. I tillegg er vesten et ypperlig hjelpemiddel til trening av hunden.

Les mer

4 sovestillinger som sier noe om hunden din

Hvordan liker hunden din best å sove? Sovestillingen kan nemlig avsløre hvordan hunden har det.

Les mer

Må betale eiendomskatt for hundehus

I Kautokeino må eieren til hunden, Jarfe, betale eiendomskatt for hundehuset.

Les mer

Ikke begrep om tid?

Vi har hørt det så mange ganger at vi tror det må være sant: Hunder har ikke begrep om tid. Jeg synes det kan være artig å undersøke slike vedtatte sannheter litt nærmere.

Les mer

Følelser rundt hunden

Hunden vekker sterke følelser hos oss mennesker. Merethe har skrevet en liten tankeblogg rundt det.

Les bloggen

Fluer i hue

Ja, i det siste har jeg fått blitt bedre kjent med tilstanden "fluer i hodet"! Dette er en ganske vanlig tilstand som ofte rammer hunder når de er rundt 8-9 måneder, skriver Therese.

Les bloggen

Oppskrifter på hundegodis

Victoria har noen favorittoppskrifter når hun skal lage godbiter til hundene sine. Fordelene er at man vet hva hundene får i seg, du kan lage store kvantum og det er billigere!

Få tipsene her

6 gavetips til ei jente som elsker hunder

Det er ikke prislappen som betyr noe, det er omtanken. For oss jenter som digger våre hunder er det lite som slår en gave med hyllest til vår beste venn.

Les mer

14 måter hunder forbedrer livskvaliteten din

Som hundeelsker er det ikke tvil i mitt sinn at hunder gir mange fordeler til livet. Hvordan går det an og ikke bli glad når man våkner opp hver morgen til et smilende ansikt, og en logrende hale? Her er noen fordeler med å ha en hårete bestevenn.

Les mer

De verste trollene bor ikke i skogen

Den siste tida er det flere bloggere som forteller at de forsvant fordi de opplevde ubehagelige ting i forbindelse med å være blogger, med å være på nett. De hadde fått stygge kommentarer, eller noen brukte det de hadde skrevet i bloggen, mot dem. Dette bekymrer Marianne.

Les bloggen

Hund, katt og kanin under samme tak

En ting er å ha hund. En annen ting hund og katt. Men hvordan går det når man slenger på et par kaniner også? Hvordan venner man de til hverandre, og går det bra med byttedyr og rovdyr i samme flokk? Silje deler sine erfaringer.

Les bloggen

En liten hvil i greipet

En skal tidlig krøkes som god stallhund skal bli, men åtte uker gamle Lui syntes det var i overkant slitsomt å skulle ta del i stallarbeidet.

Les mer

Toya møter: Leo

Toya er alltid klar for nye bekjentskaper og nye venner. Bli med Toya og eier, Marianne, på tur, og bli kjent med de hundene de møter på vandring i nærområdet.

Les mer

Frykten for å konkurrere

- I grunn har jeg funnet ut at jeg nok har et konkurransemenneske i meg. Det er her min frykt kommer inn i bildet – nemlig frykten for å konkurrere. Men hvorfor?

Les bloggen

Eldre temanyheter fra Hunden.no


Hunden login

Temalinker