Torsdag 19.10.2017 kl 22:34


Temaside

Freestyle

Mike viser kunster

Hunden Mike kan mange triks. Så mange at det er fort gjort å glemme hva han faktisk har lært. Her kan du se et lite utdrag.

Se filmen

Leker seg i manesjen

Noen hunder tilbringer store deler av livet i utstillings- eller lydighetsringen. Amira derimot viser frem det hun kan i manesjen på Cirkus Zorba.

Les mer

Crufts 2012

Pia tok turen til England og Crufts. I bloggen forteller hun alt om turen.

Les mer

Rygge

Det finnes mange måter å trene rygging med din hund. Kathrine forklarer tre forskjellige måter som hun har brukt på sin hund.

Les mer

Freestyle med hund

Freestyle er en utrolig spennende og morsom hundesport. Her handler det masse om tillit og samarbeid mellom hund og eier.

Les mer om grenen!

Historisk norsk i freestyle

Marianne Aas og Vikki (Memory Of Sara Av Sea Perto) endte opp på ein god 5. plass under nordisk meisterskap i freestyle på DOGS4ALL. Dei vart med dette historiske under individuell finale då det er første gong Norge deltek i nordisk.

Les mer

Konkurranse: Se hva jeg kan!

Hunder kan læres til så mangt og nå ønsker vi å se hva du har lært hunden din! Hvilke triks får du "Fido" til å gjøre? Finn fram filmkameraet, fest kunsten(e) på film, post den i bloggen din, og bli med på vår konkurranse!

Les mer

Fordeler med freestyle?

I freestyle er det kontakten mellom hund og fører som danner grunnlaget.

Les mer

Kreativt lydighetsprogram

Freestyle, eller på godt norsk, Fristil, er en fartsfylt hundesport som går ut på å sette sammen et fritt, kreativt lydighetsprogram til musikk.

Les mer

Freestyle - rørende samarbeid

Når en freestyleekvipasje inntar arenaen er det flott å se det gode samarbeidet mellom hund og fører.

Les mer

TB: Freestyle

Det er kanskje ikke så mange som vet hva freestyle er. Maud har vært å sett på konkurranse og har på bakgrunn av det skrevet en forklarende blogg om sporten.

Les bloggen her!

Trenger du litt treningsinspirasjon?

Har du ikke lyst å trene på de vanlige lydighetsøvelsene eller ting som freestyle og agility? Da kan du i steden for lære hunden din morsomme og nyttige triks? Trener du ved hjelp av positiv forsterkning er det stort sett bare din egen fantasi som setter begrensingene på hva hunden din kan lære.

Les mer

- Hva er freestyle?

Anne spør hunden.no sin ekspert på freestyle og heelwork to music, Nina Haaland, hva freestyle egentlig går ut på.

Les svaret!

Spørsmål om freestyle eller heelwork to music?

Vår nye ekspert Nina Haaland kan svare deg. Hun har drevet med dette i flere år og var med på å starte Norsk Freestyleforening.

Les mer

Hunden login

Spør våre temaeksperter

Nina Haaland Freestyle og Heelwork to Music

Temalinker