Linn Langset

Blogg

Neste uke skal jeg jobbe hos vetrinærene!

Vi har praksis uke på skolen denne uken og som vanlig er jeg hos dyrlegene. Jeg er hos Stav Vetrinærsenter som ligger ca 4mil nord for tretten, der er det totalt 5 dyrleger: Tor, Hallstein, Eiliv, Guro og Marie. De har nylig åpnet nytt senter med stordyr rom(for hester), nytt operasjonsrom, røngten rom, 2 undersøkelserom, kjempe flott vente rom,  helserom(med bur så dyr kan få hvile) etc.

Jeg har vel vært med de snart 1 år, jeg pleier å stikke innom når jeg er hjemme og er med å assisterer.

På torsdager har de klinikk kveld, og da erj eg ofte med. Jeg gjør stort sett det meste snart, jeg ordner og blander vaksiner, sjekker chip og ordner det, henter nødvendige ting, er med på operasjoner(har da på meg fullt operasjons utstyr), barberer klart til operasjon etc, dette setter de virkelig pris på nede der for da kan de gjøre alt papirarbeidet mens jeg gjør alt klart.

På dagtid er vi ute på gårder, klinikken, generellt alt. Først på dagen setter vi opp en dagsplan over hva som må gjøres, hvor og når.

Jeg annbefaler alle til å høre ved deres faste vetrinær om de kan få være med en dag og få ett innblikk i hva de faktisk gjør og hvor mye! Jeg stortrives hvertfall med det jeg gjør og jeg har søkt jobb der i håp om å få studere dyrepleier utdannelsen i Danmark. Det blir til og med kanskje jobb til meg der ifra høsten av!!!!!

 

 linnharjo

20.november

Det håper jeg også :) TakK!

Victoria16

20.november

Utrolig spennende! Kjempe morsomt å få være med på slikt! :o) Håper du får tatt dyrepleier utdannelse :o)

linnharjo

30.april

Mhm :)

Linkaz

20.november

Så morsomt! Artig å assistere dyrelegen, jobbet litt med det selv på en hesteklinikk =)