Her er min kommentar til det.

Beklager at jeg ikke har blogget.

Hva jeg alltid har hatt lyst til å kommentere på det er...

Det går bra.

Bloggen er din.

Og du bestemmer hvor ofte den oppdateres.

Jeg ødelegger kanskje en dels drømmer nå, men det er faktisk ingen som sitter og venter på at du skal blogge. Hvis de gjør det, sender de deg en melding i gjesteboka og spør etter det. 

Så mitt ønske er at folk istedenfor å skrive et helt innlegg for å vært borte og glemt, skriv heller et ordentlig blogginnlegg, samme hvor lenge det er siden sist. Det kan være alt fra TB, MB, BB eller bare hva som har skjedd den tiden du og hunden din har vært borte?

Vil du se tilbake på bloggen din om et år, og se at det eneste du har skrevet er "Sorryyyy" istedenfor å se hva som faktisk har hendt det siste året?

Så vær så snill. Slutt med det.

Dette temaet har blitt tatt opp før, men det er fortsatt relevant og er nok ikke alle som har fått det med seg, eller som rett og slett velger å fortsette å beklage for null blogging. 

Jeg må presisere at jeg mener ikke å tråkke noen på tærne med denne bloggen, men jeg vil bare dele min mening om temaet. Det er ikke ment personlig mot noen. Er man veldig hårsår trenger man ikke lese. :-)

Det er, og har over lang tid vært, mange som starter bloggen sin med å beklage for å ikke ha blogget. Det kan gjøres på mange måter. F.eks "Ville bare si at vi lever" "Sorry for null blogging" "Er det noen som fortsatt husker oss?" "Jeg har ikke hatt tid til å blogge, beklager" osv. Jeg må innrømme jeg også har starta en blogg slik.

Men jeg mener det er forskjell på å skrive i en kort setning at man ikke har blogget på en stund, enn å lage en overskrift hvor du beklager og lar bloggen din handle om at du ikke har blogget... 

Hva blir det med det nye blogginnlegget da? Du har jo ikke egentlig blogget når du bare sitter og unnskylder for hvorfor du ikke har gjort det. Liksom, oppdater heller hva som har skjedd i det siste da? Det er det vi er interessert i å lese, ikke hvorfor eller hvorfor ikke du har blogget.

Ingen bryr seg.

Jeg ser folk skriver lange blogginnlegg om alt de må gjøre, alt som skjer, hvorfor de ikke har hatt tid til bloggen... Det er så sykt irriterende å lese! Hvem bryr seg?

Ja, en skjønner at hverdagen tar mye tid. Ja, en skjønner at ikke bloggen er første prioritet i livet. Du trenger ikke fortelle det hver gang du har vært borte noen dager/måneder/år! Alle vet det.

Ser jeg en overskrift hvor det står en unnskyldning for å vært borte eller "husker dere meg?" så styrer jeg konsekvent unna den bloggen. Det fremstår som gnåling og mas. Bare negativt.

Istedenfor å gjøre oss glade for å være "høflig nok" til å beklage, trekker det heller ut energien og er nesten slitsomt å lese.

Jeg tror folk vil unnskylde at de ikke har blogget, fordi de håper og tror de er "populære" og savnet. Det er for å få oppmerksomhet, og håpe folk har tenkt på dem og ønsket dem. Joda, det er hyggelig nok det, men det er usjarmerende når man ber om å være savnet. Kleint.

Personlig funker det motsatt for min del, og jeg blir bare lei av folk som stadig syter om at de har liten tid og triste for å ikke ha oppdatert på en stund.

Akkurat som dere blogger for oss? En blogger for egen skyld, og det er ikke noe press på at man skal blogge ofte.Pirjo

20.november

Tusen takk for alle som har lest og kommentert under her. Er stort sett enig med alle sammen! Fint å se jeg ikke var den eneste som tenkte slik. :-)

GoldenMax

20.november

Der ødela du litt mitt neste blogg innlegg... Neida, kan si meg enig i det. En kort setning om hvorfor holder :) Selv om jeg må innrømme at det er lett å beklage seg ;)

LoboLove

20.november

Helt enig ! Endelig noen som hadde gøtz nok til å lage en slik blogg. Fortjent forside :)

Zafira

20.november

Føler meg vel litt truffet her nå... startet mitt innlegg med at jeg ikke har hatttid. Men føler selv det bar på sin plass når jeg legger ut bilder av 11 uker gamle valper og siste innlegg her var før fødsel ;) Men er ellers veldig enig i det du skriver...

HMBS

24.februar

Du leste mine tanker...

SuperPiaa123

24.februar

Kunne ikke sakt meg mere enig.

BorderenChico

20.november

Jaaaa jeg er sååå enig!! :0) Jeg har bloggpauser fra tid til annen og når jeg først blogger igjen er det et helt vanlig blogginnlegg. Det som da er morsomt er når noen sier (uoppfordra) "Så morro at du er tilbake med en blogg. Den har jeg venta på!" Da veit man at personen virkelig mener der og det varmer enormt! :0)

Ty-97

20.november

Råbra meningsblogg! Gratulerer med forside også,btw. Har aldri skrevet et slikt blogginnlegg (veldig sikker!) og hater når folk skriver slike blogginnlegg. Jeg sender en melding i gjesteboka eller privat melding om jeg savner veldig en blogg av visse bloggere. For da vet jeg at de har blogget minst hver dag en god stund. Du har så rett i alt som er her og jeg kan sitte og lese en slik blogg med unnskyldnigner og hvorfor de ikke har blogget på en stund. Da er det bare og skrive en oppdateringsblogg med hva dere har drivet med om dagen. Applaus!

Victoria92

20.november

Grattis med forside, Marion :D Bloggen er like aktuell som da du skrev den, og den vil alltid være det :o)

LunaMina

20.november

Enig, du er kjempe flink til å skrive! Men skriver jo oppdateringer på hva jeg har gjort den tiden jeg var borte om jeg har opplevd noe spennende jeg vil dele med dere, så sier legger jeg til at det er en stund siden, men nå er jeg kommet tilbake med blogger til dere. Det er jo "vanlig", Det er kanskje ikke spennende å lese, vet. Men etter den setningen er det så mange som ikke gidder å lese, tenk om det står noe så utrolig spennende, du ville angret på å ikke lese! Det er jo bare å lese, det kan hende at denne personen vil få oppmerksomhet, vite hvordan vi er her. Det er som regel noen som føler seg usikkre, på den måten at de starter den bloggen med, nå er vi kommet tilbake! Jeg er så å si enig i hva du har skrevet her! MEN det betyr ikke at vi ikke trenger å lese hele :D Tommel opp, og gratulerer med forside! Du er utrolig flink! Det skal du ha. kleem

Linda95

20.november

Tommel opp for denne bloggen! Jeg må ærlig innrømme og si at jeg har beklaget et par ganger i bloggene, men har hele tiden innsett at det er jo jeg som bestemmer over min blogg og ingen forventer at man skal blogge, men dessverre faller det ut; utrolig dumt det :p Nå som dette er tatt opp igjen, så tror jeg dette blir liggende i bakhode til flere fremover :) Bra blogg Marion, du er flink til å si det som det er og sånn du mener det! :)

Toya

15.januar

Tipp topp tommel opp! =D

Victoria92

15.januar

Applaus! :)

Frico

20.november

Er sååå enig med deg ! Det er jo rett å slett slitsomt må lese slike blogger, mye bedre å kunne oppdatere det som faktisk har skjedd den tiden man ikke har blogget, enn å bare ''sutre'' rett å slett .. Får sitere Cabbom umder her, og håper det blir færre slike blogger fremover :)

JulieS

20.november

Så bra blogg, jeg er helt fullstendig enig med deg. Hadde nesten tenkt til å styre unna (hehe, sorry) når jeg så overskrifta, men når jeg la merke til at det stod "MB" først, så måtte jeg jo lese! Jeg blogger når jeg blogger, just as simlpe as that! :-)

Cabbon

20.november

Er fullstendig enig med deg. Blir alltid irritert på slike blogger, og kommenterer derfor sjelden på dem. Ikke at jeg ikke har savnet disse fantastiske personene, men fordi den lille unnskykdningen får meg til å bli frustrert. Tusen takk for at du tok det opp, så får jeg håpe at det blir færre med slike blogger fremover :)

Magnini

20.november

Haha, her kom det rett fra levra :P Bra blogg som går rett på sak, enkelt og greit : ) Helt enig med deg!

Titovn

15.januar

Enkelt og greit sagt fra meg: Enig.

Largo

20.november

Helt enigi! Er irriterende med folk som beklager seg hele tiden, spesielt om det er kun etter noen få dager :P Selv pleier å å skrive det kort i en oppdateringsblogg, altså ikke noe mer enn "sorry for lite blogging.", også skriver jeg en oppdatering etter det liksom :P

paranoidparrot

20.november

Trur du skriver det mange tenker. Jeg leser blogger her for å lære meg ting om hund eller for å se på bilder, ikke for å lese side opp og side ned om hvor liten tid folk har til å blogge. Så flott blogg, en god ting kan ikke sies for ofte.

Teeo

20.november

En veldig, veldig bra meningsblogg som jeg er helt enig med deg i! Har selv tenkt på det å skrive en sånn blogg igjen jeg og, så det var godt å høre at ikke bare jeg mente det. En veldig bra meningsblogg som jeg er sikker på at mange her inne er enig med! Ser blogger nesten hver eneste gang her inne som inneholder "beklager for at jeg ikke har blogget". Super bra blogg, Marion! Som alltid :-)

Seier&Hanna

20.november

Helt enig i deg, selv om jeg må innrømme at jeg har laget en slik en gang..