Tiraa's blogg

Blogg

Bare litt selnt innleg, men nå fant jeg film fra tira var med i stallen og tenkte dere kunne se den :) Det er ikke akkurat WOOOW til redigeringn, men jeg smiler når jeg ser tilbake på den, ettersom Skrytla nå er solgt... Enjoy!Tavi

20.november

For en fiiin flekkehest :) Er gøy å se tilbake på gamle filmer. Fin stallhund-passasjer, da :) Min er ikke tøff nok til p sitte på, tror jeg, men hun har heldigvis ingen problemer med å løpe etter :p Tøff hund og snill hest! :) Det siste bildet i filmen av dere alle tre var kjempefint :)

Sirius

20.november

Dette var jo en skikkelig flott og herlig film! Du er jo veldig flink til og redigere filmer, og så søte dere er sammen alle tre! :) Herlig film, kunne ikke annet en og smile når jeg så den! :D Virker som dere koser dere sammen, skikkelig fin film! ;) Smilte fra øre til øre når jeg så filmen! Virker som hunden din trives på hesteryggen!

Teddyshjorne

20.november

Det står at videoen er privat - så jeg får dessvere ikke sett den. Håper du endrer på det, jeg vil gjerne se filmen. Selvom det er et senmt innlegg, er det bedre enn at du aldri hadde lagt det ut. Syntes det er utrolig gøy med stallhunder som trives med å være med i stallen. Skjønner at du smiler når du ser videoen siden Skrytla er solgt. Håper at den ikke blir privat lenger, sånn at jeg får sett filmen. :) Ha en fin dag videre! Julia, Nikita&Teddy.

Mitt arkiv