Beate Hoel Hoggen

Blogg

Høgskole, hest, ny jobb og hund. Uff, bloggen ble helt glemt. Men her er bilder fra sommer og høsten til meg og Bea. Vi har flyttet sammen med kjæresten min, noen km fra mamma sitt hjem, og vi stortrives! Bea har fått stor inngjerdet hage, hvor hun løper sammen med "svigers" sin labrador Bruno. De koser seg dag ut og dag inn, og vi går såklart turer. Vi er i samme gaten hvor jeg hadde leilighet i nov-juno. Så det er heldigvis ikke alt for stor forandring for Bea. Go'jenta har blitt 1 år! Det ble hun 9.oktober, og vi feiret sammen med bror Timmi. De var ute hele dagen og lekte, og fikk litt ekstra godis denne dagen. Ellers er hun roligere, spinner ikke rundt i leiligheten og er utrolig flink. Desverre er hun overivrig på tur (spesielt i stallen), og drar en del nå. Men det jobber vi mye med. Her er hvertfall bilder, jeg skal skrive forklaring om det trengs :)

Bea koser seg, og har det veldig bra. Hun er en fantastisk lykkepille de dagene skolen tar på. Heldigvis klarer vi å ha en hverdag hvor hun får ut energi og slapper av når vi slapper av. Skal prøve å få speilrefleksen hit, og ta litt bedre bilder enn bare mobilbilder. 

 

Avslutter med Bea som fikk ny bamse en dag, og gikk rett i sengs og holdt rundt den hele natten. Lå bare og så på sjarmtrollet og bamsen hennes. Så søt da!