Linda Haugen

Blogg

Under besøket av Ida Henriette og Toypuddel valpen Ciekh, så reiste vi for å hilse på Trille igjen!

Lørdag den 18. januar reiste Ida Henriette, Ciehká og jeg en tur til Dvergdachs "valpen" Trille for et lite besøk igjen. Trille har nå fylt hele 9 måneder gammel. Forrige gang Ida Henriette så Trille var under stølsuken i sommer, og da var han rundt 3 måneder gammel. Trille har vokst mye, og vell snart ikke til å kjenne igjen. Men sjarmen mister han ikke! 

Ciehká og Trille fikk leke innendørs først, før vi gikk ut i hagen. En kunne tydelig se at de tok frem valpelekingen sin. Så også ut som de trives i lag, for Trille ville absolutt ikke at "dama" hans skulle reise.. 

Jeg tok en del bilder ute, mens Ida Henriette filmet for det meste. Jeg angrer ikke på at jeg kun brukte det lyssterke 50mm objektivet, for selv om det så lyst ut ute i 15-16 tiden, så var det altfor mørkt til at jeg kunne fått OK bilder med annet objektiv. 

VI BLOGGES
Linda, Snurre, Sprett, Finn & Trille

08. februar 2014

Det ble kaldt både for små valpekropper og for menneskerumper, så vi gikk inn igjen. Jeg trodde kanskje, at nå ville både Trille og Ciehká legge seg ned for å sove litt, men så feil kan man ta. Hehe. Leken fortsatte like gjerne inne igjen! Trille viste tegn til at han var sliten for han kom flere ganger i fanget mitt for å legge seg, men han klarte nok ikke helt å gi seg over for leken. Ciehká var også trøtt, men da skulle så klart Trille yppe på henne. Hehe. Tullinger. Pelskrabaten

20.november

Tara er bare nydelig! Trille også forsovet :D

rainbowdog

20.november

Så søte :) Valper er utrolig herlige,så ut som om de koste seg! Synes du fikk til veldig bra bilder,du er flink!

Annikenogscott

20.november

Ååååå, så søte de er! Vakre bilder du har tatt. Valper er jo bare helt utrolig herlige så det blir veldig mye moro i de:-)

Chako

20.november

Så skjønne små :) Trille har jammen meg vokst seg stor! Fikk litt sjokk da jeg så ham på de øverste bildene med lille Ciehk. Du har helt rett i at han har beholdt sjarmen sin ;) Flotte bilder som man ikke skulle tro var tatt på ettermiddagen. Flott lys i dem. Valper er så herlige :D