A DOG'S LIFE SEEN WITH HUMAN EYES

Blogg

Endelig! På min navnedag, min 4meninings fødselsdag så har også verdens aller, aller beste hund bursdag! Shiba er født 12. april 2012, og igår fylte hun nøyaktig to år! ♥ Alt mulig har vi vært igjennom! Fra en skade som gjorde at lillegull måtte være i ro i en måned til å hoppe en meter både lengde og høyde (ikke samtidig)! Jeg er så utrolig stolt av denne lille hunden min, at det er ubeskrivelig. Fra å være en liten, sprellete, urolig valp til å bli noe jeg vil kalle en omsorgsfull hund. Akkurat idet jeg sitter å skriver disse ordene, ligger det ei lita pia på fanget mitt og krever kos, som hun da selvfølgelig skal få, så skal jeg ikke skrive så mye mer, heller la dere få se masse bilder av min fantastiske blandingshund. Jeg kan ikke bli mer stolt av henne!

Og med dette bildet avslutter jeg denne bloggen!

 

Har faktisk endel blogger på lur, men jeg må bare få tid til å lage dem! Også noen filmer og videoer osv, og jeg gleeder meg til å vise dere dem! Ha en nydelig søndag videre! cpep

20.november

Gratulerer så mye med to årsdagen til vakre Shiba! Så utrolig vakker hun er! Ingen tvil om at hun er en vakker øyensten! Kjempe fine bilder av henne gjennom hennes to år! Aww, kjempe søt er hun :)

rainbowdog

20.november

Gratulerer med dagen til herlige Shiba! Shiba virker som en utrolig herlig hund! Må jo smelte litt av valpebildene,gud så nydelig!

Annikenogscott

20.november

Gratulerer så mye herligste Shiba med 2 års dagen din som var i går! Aww, så søt hun var når hun var valp, og så vakker hun har blitt:-) Hun er rett og slett en helt utrolig skjønn hund! Jeg håper dere hadde en helt super duper dag sammen i går! Hipp hipp hurra!:-D