hompetomp's blogg

Blogg

Vi har ett problem og det er tisse og bæsje problem.. Der Woopsi ble født så brukte dem håndklær som underlag til dem, som dem da fikk tisse å bæsje på. Det har da gjort at hun helst skal tisse og bæsje på gulv tepper og håndklær på badet. På dagen går hun jo ut og inn som hun selv vil og da gjør hun det ute, men så fort døra er lukket og det er dårlig vær ute, så går hun rett i hunde senga til den andre hunden eller på teppet på rommet mitt.. Jeg prøver jo å holde ett øye med henne og bærer henne ut, men det er ikke så lett å få det med seg hver gang. Jeg har kjøpt en kattedo til henne som hun har på rommet mitt. Oppi har hun avis og flispellets. Første dagene var hun flink og brukte den, men så plutselig gikk hun på teppet mitt igjen. Spesielt mitt på natta.. Må snart ta ut dette teppet mitt før det blir ødelagt.. Noen tips?? :-(

Hilsen Malin&Woopsi😊cpep

20.november

Uff, det er et vanskelig problem du har! Jeg vet ikke helt hva jeg ville gjort faktisk men jeg tror jeg ville prøvd og passe på sånn som du gjør og bære henne ut og kanskje gå lenge og oftere turer ( også i dårlig vær) sånn at hun aldri må tisse eller væske inne. Håper dere finner ut av det, lykke til! :)

fr-ida

20.november

Hm, ja dette var jo ikke så lett! Men helt sikkert ikke noe som er for sent og gjøre noe med, etter litt fo trening er jeg sikker på at dette kommer til å gå bedre! Lykke til :)

Linda95

20.november

Det er jo veldig dumt oppdretter har gitt valpene denne uvanen uten å tenke over at dette vil skape problemer senere. Synes hun under her hadde et fint forslag. Rett og slett fjerne tepper og alt som hunden gjør fra seg på. Deretter begynne den virkelige do-treningen som f.eks. alltid skal den få gå på do (altså få den med ut) når den har spist/drukket etc. osv. Du kan jo lese en del om slik trening på nettet, da det er viktig nå å få begynt riktig do-trening :) Lykke til.

idaviken

20.november

Jeg syntes du burde fjerne tepper og hundesenger en stund... for hvis de har en sånn uvane så er det lurt å fjerne det som skaper uvanen og så kan du legge tepper og hundesenger tilbake på plass når hun er kvitt uvanen. Er jo ikke alltid like lett å finne ut når valpen må ut. Men ta den ut etter den har spist, lekt og sovet. Og hvis det kanskje har gått et par timer så burde du kanskje også tenke litt på det. Men etterhvert som den blir større, så blir jo også blæra større og hun kan holde seg lenger. Må jo ikke ta med hunden ut hver andre time helt til den er et halvt år ;) Når hun ikke har teppene så kan det jo hende at hun bruker kattedoen, så etterhvert når du ser at hun går mot kattedoen for å gjøre fra seg så kan du bare skynde deg å ta med henne ut. Du kan jo også legge hundesengen til den andre hunden din på et annet rom, og ikke slippe Woopsi inn :) Lykke til med valpen!