Margrethe Olsen Berge

Blogg

Nå når julen nærmer seg, har Tille til min søster Benedicte (fra bloggen Tillelykkepille), vært på besøk hos oss mens Benedicte og kjæresten Remi var en tur i Årdal, hvor Remi kommer fra, og nå i helga har Tille, Imani og jeg vært i Moss hos pappa. I dag var det på tide å gå en skikkelig lang søndagstur!

Store deler av turen foregikk på vanlige veier, veier med masse is, så det var ikke direkte lett å komme seg rundt, så du kan jo tenke deg hvor godt det var å komme til skogen, hvor det var trygt å gå. Ikke minst fikk jo jentene løpe løs, noe de satte stor pris på.

Imani og Tille blir bare bedre og bedre venner jo mer de er sammen, og når de i dag nå var løse, var de som Knoll og Tott! Fulgte hverandre som klegger. :) Innmari koselig når det blir sånn, altså. Jeg og Benedicte som var så redde de ikke skulle finne tonen, men så har det jo bare gått superbra! Heldigvis!! 

Jeg tok iallefall litt bilder i skogen. Ble mest av Imani, siden Tille ofte er veldig i farta når hun er i skogen, det er jo så mye å utforske, mens Imani er litt lettere å få til å sitte stille og posere, kan du si. Det er ikke noe negativt mot Tille altså, hun er jo lydig og det hele, det er bare veldig morsomt å løpe rundt, og det må da være lov. :) 

Så, ja, her er bildene, iallefall! Enjoy! :) 

Det var det. Takk for at du tok turen innom! Vi blogges! ellbell

20.november

Kjempekoselig! Er så deilig når hundene koser seg sammen!

Kristine

20.november

Hei! Så flotte bilder. Så veldig fint ut å gå i skogen der, og hundene så ut til å kose seg. Kjempebra at det går så fint å ha de sammen! =D Tille høres litt ut som min hund; er lydig, men vil gjerne løpe i stedet for å sitte i ro. :D

Linda95

20.november

Det så ut som en veldig hyggelig og koselig tur! Er så hyggelig å gå i skogen når man er flere, ja, gjerne både flere tobente og firbente sammen. Bare kose seg og ha det gøy sammen. Nyte tiden og naturen. Savner tiden selv hvor jeg tok med elghundene i skogen sammen med andre og bare koste oss på badeplassen eller noe. Tok bilder og skravlet. Godt Tille og Imani fant tonen så fort og så godt også. Ikke alle hunder som går så godt sammen, men noe i meg sier at det har mye med sosialisering å gjøre egentlig. At de er godt vant til andre hunders språk og er selv gode på kroppsspråk for hunder. Elghundene var gode på nettopp dette da de alltid var tre stk sammen og hadde hundespråk sammen Sporet litt av der, men ja :) Kjempe nydelige bilde rogså. Koselig å se igjen bar bakke ! Deilig med snø også så klart! :) Ønsker deg og dine en riktig god jul, Margrethe! :)

Hjalmar

20.november

Så mange flotte bilder. Imani er jo kjempe fin som alltid, og Tille var kjempe fin :) Så vakker skog dere kan løpe i, vi har bare ødelagte stier og masse døde trær.. Ikke så fint! :)

*Remo*

20.november

Så koselig med besøk når hundene går så godt sammen :)

Lunahjerte

20.november

Kjempeflotte bilder! Både ser og høres ut som at dere hadde en kjempefin og koselig tur! De er så utrolig søte, er bra de går godt sammen! Angel er også sånn som Tille som flyr rundt overalt, mens Luna er mer som Imani og tar livet med ro! :D