Luna88's blogg

Blogg

Denne frøkna har kroppen full av energi, men hun er også verdens mest kosete hund. Må fortelle om den gangen vi drev å pakket å skal skulle reise hjem igjen fra en helg på hytta. Vi drev å ryddet å styret, så ble det så stille på hundene så vi måtte jo finne ut hvorfor det ble så stille. Da vi tittet inn på hovedsoverommet så vi hvor Luna hadde gjemt seg. Hun hadde laget ett hi i dyna så bare hodet hennes syntes :) Hun syntes nok det var veldig koselig å være med Rosanna på hytta , så hun ønsket nok ikke å dra hjem.

Når man kommer hjem fra jobb og er helt pudding er det ekstra kos å legge seg på sofaen å få besøk av søte Luna. Hun er bare så herlig. Hun legger seg sammen med meg og slapper av. Når hun koser seg lager hun små brummelyder. Det er så deilig å høre på. For da koser hun seg virkelig. Så da ligger vi der sammen å slapper av en god stund. Og hun ligger musestille.

Luna er ei veldig glad frøken.  Hun har ikke vært spesielt rampete og har ikke ødelagt noen verdens ting her hjemme.  Det beste stedet Luna kan ligge er på bena våres oppe i sofaen. Der ligger hun henslengt i lang tid. Er så moro å se på henne når hun våkner. Hun er ett sikkelig morratryne. Hehe. Bruker lang tid på å våkne ordentlig. 

Luna vet å få oppmerksomhet. Det er hun kjempe god på. Rulle seg på gulvet samtidig som hun lager koselydene sine er en vinner. Hun elsker også å ligge forran peisen. Der ligger hun rett ut og skulle tro hun smelter, men har ikke gjort det frem til nå. hehe. Det har vært spesielt godt etter en tur ute i kulden som har vært den siste tiden.

 

Må si vi har vært veldig heldige med Luna. Hører alle sier. Å, har dere kjøpt dere Terrier. Lykke til. De krever jo så mye og ødelegger ting. Har ikke hatt noe problem med noe av dette vi.  Tenker det er litt hva man gjør det til selv og tillater. Luna er kjempe flink. Vi trener på komandoer og lydighet. Noe som hun er kjempe flink til. Selvfølgelig har hun sine dager hun også som alle andre. Men det må man bare tillate.  therese&bonzo

20.november

så herlig! =) er så deilig med slike kose stunder sammen med hundene! haha så søt hun var i det lille hiet sitt i dyna! ville nok ikke dra nei! :P

Mitt arkiv