Luna88's blogg

Blogg

I helgen var vi på hytta vår i Rendalen :) Vi var så heldige at mamma hadde tatt turen over fra Tynset tidligere på dagen for å fyre opp. Var veldig deilig å komme opp til 20 varme grader i stede for minus grader inne. Vi reiste jo selvfølgelig opp sammen med min niese, søster,svoger og Rosanna. Begge hundene stor trives på hytta :) Rosanna er kjempe glad for å være på hytta for der får hun lov til å løpe fritt ute. Luna er vi ikke like tilfreds med å slippe løs for hun hører bare når hun gidder. hehe.

Lørdagen monterte vi opp julegaven mamma fikk av oss. Hun fikk bålpanne til å ha på hytta. Det var kjempe koselig å fyre opp i den å sitte ute å kose oss i flere timer i mørket. Det var stas for både mennesker og hunder. Hundene løp rundt å koste seg. Veldig nyskjerrige på hva dette var for noe. Luna kunne vel fint ha stupt oppi om hun hadde fått muligheten til det. Noe hun selvfølgelig ikke fikk. hehe.

Når kvelden kom koste vi oss inne med kortskalle spillet og deilig mat. Luna skulle selvfølgelig være med på kortskalle. hehe. Hun er så herlig.  Skal være med på alt som skjer.

Søndagen tok mamma, hennes samboer og hunden Alice turen over fra Tynset. Det var veldig koselig.  Luna elsker å være sammen med Alice. Hun henger rundt henne som ett slips.  Rosanna er litt mere skeptisk for de leker litt røft med hverandre så hun blir nok litt redd. Men vil jo så veldig gjerne være med. Rosanna gir klar beskjed til Luna vist ting ikke er greit. Å endelig har Luna begynt å skjønne når Rosanna har fått nok.

Vi tok i bruk bålpannen til grilling i dag. Så vi bestemte oss for å prøve å slippe Luna løs for første gang. Mye av grunnen til det var at hun henger på Alice hele tiden og Alice kommer når hun får beskjed om det. Luna ga oss vel egentlig fingeren med en gang. Forsvant bort til ila hvor vi henter vann, men vi hadde bestemt oss for at vi ikke skulle rope til henne, heller rose henne når hun kom tilbake. Gikk ikke lange tiden før hun kom i fult firsprang tilbake.

Så dette gikk over all forventning. Der Alice og Rosanna var, jo jaggu var ikke Luna der også. De lekte og ertet hverandre i lang tid.thepug

20.november

Så koselig! Det spillet er så morsomt haha! Lurer på om det er sånn at alle lunaer er like, for det høres ut som du beskriver min luna nesten hver gang haha! Så sykt søt!

stineelida

20.november

Dette så ut som en perfekt helg! syntes at dere har kost dere glugg i hjel! :-) ksikkelig koslige bilder :-)

SheltienIPA

20.november

Så koselig med tre hunder på slutten der! Hund og hytte må jo være den perfekt match både for dem og oss.. De kan leke og vi mennesker kan ha hyttekos...Og det så ikke ut som det var vanskelig å kose seg med den bålpannen!

Mitt arkiv