Silje Jeanette Ulland

Blogg

Vi utvidet visst flokken med et par individer til! 

Ørkenrottene fikk også nytt stort bur igår, som jeg kombinerte med det gamle, så nå har de masser av plass å boltre seg på :) Et par ørkenrotte-gutter som ble veldig glade tror jeg. 

Og Nemi tar fortsatt livet helt med ro, ikke påvirket av all flytting  det hele tatt. Nå er hun også mye mer med ut når jeg f.eks. drar til byen. Aner aldri hvor lenge jeg blir borte, så da kan hun like godt være med, da slipper hun å være alene hjemme. 

Så nå begynner vi å bli en del i flokken, men satser på at det er "inntaks-stopp" en stund fremover!

Takk for nå!
10.07.2016

Ei venninne av meg overtok to kaninjenter på 8mnd, men fant etterhvert ut at de ikke trivdes inne i leilighet, da de er født og oppvokst ute. Så siden jeg har endt opp hos pappa igjen for en stund (because of shit), bestemte vi oss for at det var best for dem å få bygd en utegård til dem her. 

Utrolig slitsomt arbeid, med luking, bygging og kaninsikring mtp utmattelsen og sånt, men helt verdt det når jeg så hvor glade kaninene ble for å få god plass. Nå mangler det stort sett bare å gjøre gården dems mer klar for vinteren.

De er ikke så godt sosialiserte, så noe skeptiske på folk, men kom bort og snuste og undersøkte når jeg satte meg ned hos dem til morran idag. Så det tenker jeg går seg til etterhvert! therese&bonzo

20.november

Så søte kaniner! :D De var jammen heldige som fik komme til dere med nybygger kaningård og greier! Vi hadde også kanin en gang i tiden og hun gikk løs i huset og om sommeren var hun ute i hundeluftegården når vi var hjemme! hun fulgte etter oss overalt og hoppet selv opp i soffan! Kaniner trenger nok mye mer plass en de fleste tror, så det var god at din veninne fikk hjelp av deg! Småttisene blir nok tryggere og mer sosiale etterhvert, så dere blir nok gode venner!

Linda95

20.november

Så utrolig nusselige små kaniner! Her har de fått et kjempe fint og omsorgsfullt hjem :) Ja, kaniner liker seg nok best ute og med kjærlighet fra oss mennesker, de trenger en flokk. Kos deg videre i sommer :)

Linda95

20.november

Så utrolig nusselige små kaniner! Her har de fått et kjempe fint og omsorgsfullt hjem :) Ja, kaniner liker seg nok best ute og med kjærlighet fra oss mennesker, de trenger en flokk. Kos deg videre i sommer :)

bartehund

20.november

Nydelige små kaniner, tenker de setter pris på omsorgen!

Alva94

20.november

Åhhh, så nydelige småtasser! Så heldige de er som får så god plass - synes det er så fint å se at fler og fler skjønner at kaniner trenger plass til å bevege seg :) Hehe, inntaks-stopp er da vel unødvendig? Kan aaaaldri bli nok dyr :D (...kjæresten og jeg kommer til å ha et problem når vi flytter sammen - vi synes begge at det aldri kan bli nok dyr, og sammen kommer vi sikkert til å impuls-skaffe oss en hel dyrehage. Whoops? ^^')