Marita Bjørk

Blogg

Nå som jeg faktisk er ganske så aktiv på hundefronten, så får jeg prøve å også holde liv i bloggingen. Jeg prøver atter en gang, men så får vi se om det går. I alle fall.. Vårsprætt'n er jo en konkurranse klubben min (Tønsberg hundeklubb) arrangerer, så i år var jeg både deltaker samt at jeg jobbet i de klassene jeg ikke selv startet. Sitter igjen med 2 gode individuelle løp, og ett heller dårlig lagløp, men jeg er fornøyd. Endelig var siste nappet i agility i boks, og vi fikk opprykk til klasse 2 agility. 

Klasse: Hopp 1, Large 
Dommer: Nielsen, Jannie Hendegaard

Banelengde: 154
Standardtid: 46.00
Antall startende: 41


Forbrukt tid: 35.65
Hastighet (m/s): 4.31
Tidsfeil: 0.00
Feil: 1
Vegr.: 0
Totalt feil: 5

Plassering: 8

Status: --

Dagens siste løp, og både jeg og Tank var nok begge litt slitene. Vi hadde veldig fin flyt gjennom hele løpet. Dessverre var det ett riv på hinderet foran slalomen som skulle felle oss denne gangen. 

Klasse: Agility 1, Large
Dommer: Kiærulf, Dorte
Antall startende: 43

Banelengde: 159
Standardtid: 60.00

Forbrukt tid: 41.48
Hastighet (m/s): 3.83
Tidsfeil: 0.00
Feil: 0
Vegr.: 0
Totalt feil: 0.00

Plassering: 2

Status: Napp

Dessverre fikk jeg ikke filmet dette løpet. Ironisk nok så har jeg faktisk ikke fått filmet ett eneste napp-løp, men sånn er det. Veldig grei bane som passet oss bra. Tank hadde full fokus hele veien og det resulterte faktisk i pallplass. Veldig artig når vi får det til, og spesielt en så god plassering når det er så mange startende, og etter ett veldig dårlig lagløp var det gøy med denne oppturen. Ikke minst så var det siste napp og opprykk til klasse 2 agility. Da gjenstår bare opprykket til klasse 2 hopp - og der har vi en liten vei å gå, spesielt siden vi ikke har noen napp. 

 

                        photo Rosett_zpszyuoress.jpg

Klasse: Lag Large
Dommer: Kiærulf, Dorte

Lag: 4 Runner I 

Plassering: DISK

Status: DISK

Lagløpet var dagens første løp, jeg skal nok innrømme at for min del så skulle jeg ønske at lagløpet heller var på slutten av dagen, da har i alle fall hodet mitt fått varmet opp litt.. hehe. Banen i seg selv var veldig fin egentlig, og vi fikk trent både felt og jeg fikk prøvd meg på ett heller misslykket blindbytte.. haha - sånn er det når man har den dumme uvanen med å kikke etter om hunden kommet ut av tunnelen, da kommer brått ett blindbytte alt for seint. Ellers hadde vi noen gode momenter - dessverre ble det ikke film av dette løpet heller. 

Laget disket - dessverre. Vi fikk på NKK Bø 1. plass og NM-napp, derfor hadde det vært artig og fått dette til. Neste sjanse blir trippelstevnet i Stavanger 29 april - 1 mai, vi gleder oss! Linda95

20.november

Så gøy, Marita! Og gratulerer så mye med det flotte agility-løpet med pallplassering og napp! Tank er dritkul, og dere er godt eksempel på at Collie også kan rule AG-banen :D Stå på videre, og ja, du må gjerne blogge mer!

therese&bonzo

20.november

Så morro at du er tilbake! :D Dere er kjempe flinke! gratulerer med siste nappet i Agility, og ikke minst pallplassering! Herlig! Artig å se collie i agility! Er jo ikke så veldig mange som konkurrerer i agility med Collie, som jeg har sett hvertfall! og det er jo egentlig veldig synd for det er jo veldig arbeidsvillige hunder! :D

OdaRF

20.november

Så gøy at dere fikk det siste nappet i boks! Kjipt med disk, og et filleriv i første klassen, men kan tenke meg det var gøy å få det siste nappet så dere kan starte klasse 2! Må si dere er ordentlig flinke altså. :D Masse lykke til på neste stevne!

Titovn

20.november

Hei du er kul og flink med snabeltrynene dine. Stå på videre, ilu <3 <3 <3