Ida Cecilie og Noddy

Blogg


Snøen laver ned, til både Noddy og min sin store glede, vi elsker snø begge to!

Det var så koselig å gå i snøen i dag, at underveis på turen bestemte jeg meg for å gå elven bort, og inn i Mjøndalen sentrum. Vi har trent svært lite på bymiljø, generelt miljø med mye folk er noe vi har holdt oss unna. 

Jeg tenkte at siden det var snøkaos i dag så var det ikke så mye trafikk og folk i sentrum, så derfor passet det godt for oss folkeskye å gå innom. Men, der tok jeg feil. Vi traff visst akkurat ved skoleslutt, så det krydde av ungdommer og biler, hahah, snakk om bommert. 

Noddy hadde uansett veldig godt av det siden han vil fly bort til alle folk. Jeg hadde jo ikke planlagt denne turen når jeg dro hjemmenfra, så jeg hadde dessverre ikke med meg noe godbiter. Men, men masse stemme og ros så gikk det faktisk overraskende bra. Han trakk masse i båndet i dag, men det er delvis fordi han elsker å frese i snøen og vil bare løpe avgårde egentlig. 

Vi er utrolig heldige som har så varierende turmuligheter. Det var veldig koselig å vandre stille og rolig langs elven før vi kom inn i den kaotiske byen. Vi har også skog og fjell vi kan gå i, så alt etter humør og form. 

Noddy var kjempesliten når vi kom hjem, og jeg begynte å tenke på agilitytreningen vi har i kveld, uups, det var korttenkt. Men, det ser ut som treningen blir avlyst pga mye snøvær og dårlig forhold på veien, så da får Noddy ligge hjemme å slappe av mens jeg dra på juleavslutting med Hundeklubben (vi trener to steder). 


Mjøndalsbrua, Noddy liker ikke å gå på denne, siden han ser rett igjennom
Hahah, det skeptiske fjeset hans er så søtt
Modig gutt som går over selv om det er skummelt
Så kom vi inn i sentrum og Noddy var supernysgjerrig på vinduer og butikker
På vei inn på Coop Prix, haha
Så ut av sentrum og stake veien hjem
Inger Lise Walle

01.desember

For noen herlige bilder! Og for en mestringsfølelse når man overgår folkeskyheten - det er en fantastisk følelse. Min favoritt tror jeg. Må også legge til at banneren din var utrolig fin!

Therese Dahlhaug

29.november

Så nydelige bilder! :D heldige dere som har fått så mye snø! Så ut som en veldig fin tur, og av og til må man jo bare overkomme skrekken, og det høres jo ut som at Noddy taklet både bru og miljø bra!