Værgudene gjør sitt ytterste for å opprettholde ypperlige forhold for underkjølt regn om dagen, men samtidig er det ikke fritt for litt skikkelig god, gammeldags julestemning i skogen om dagen. Vi har jo snø! Cocker'n synes det er helt fint.

Vinterstemning 

Mildværs-kuldetåke i Furuknappen denne helgen. Potesokker og frost i barten <3  

Dette dekkenet, som Moya vant da hun var med i konkurransen om årets dyrehelt i fjor, er så herlig på de kaldeste dagene, da temperaturen har krøpet ned mot -15 kuldegrader. 

På søndag hentet vi julepynt i skogen nedenfor stallen. Moy fant også et rådyr, og omtrent femtitretusen spor som måtte inspiseres. Her ble barhaugen godkjent

Cocker, type: lykkelig :) 

Nå håper vi det holder til jul altså. Men bare de siste dagene har vi gått fra pogonip på trærne, stjerneklar himmel, fullmåne og heftige minusgrader, til mildvær, snø og nå lover værfolket regn for morgendagen.. *krysserfingreformersnø*

Hvordan er været der dere bor?Inger Lise Walle

11.desember

Vi har vel omtrent samme renna her, være skifter like ofte som jeg skifter sokker. I går kom det noen centimeter med snø, og for en fryd. Men så er det vel regn på plakaten i morgen. Blir rett og slett koko. Er så glad i snø, og det er hundene også. Så vi får bare benytte oss av gleden mens den er her, og krysse fingrene for at det blir en hvit jul :o)