rainbowdog

Blogg

Dato:-

Publisert: 13.12.2017

Det som er så fint med det nye hunden.no, det er at det å laste opp bilder plutselig ble ti gang lettere,noe som gjør det mye morsommere og gøyere å blogge, fordi det blir så lettvint! Så da tenker jeg, i mangel på bloggmateriale, men med mye blogglyst,å hive ut litt bilder fra sommerferien! Hadde en veldig fin ferie, selv om den ble litt lang og kjedelig. Men jeg fikk tatt masse bilder som jeg er veldig fornøyd med!

Imorn har jeg min siste jobbdag, før jeg skal være hjemme og gjøre ingenting helt til januar. Jeg kjenner nå at det er veldig deilig, ene hesten skal til eieren sin på juleferie og den andre er i de beste hender her på skolen, og det er deilig å dra herfra og vite at de får godt stell. Jada, jeg er ganske hønemor når det kommer til de to! Selv skal jeg prøve å få tatt masse bilder, ligge på sofaen og slappe av, og ikke minst kooose meg med Tilla♥

Og nå er det forresten offisielt, jeg har søkt på Danvik folkehøyskole i drammen på Foto og Youtube, så nå krysses alt som krysses kan for at jeg kommer inn:DVi blogges!Inger Lise Walle

20.desember

For noen utrolig flotte bilder! Så ut til å ha vært en nydelig sommer. Kos deg masse, også håper jeg virkelig du kommer inn på FHS :o)

Linda Haugen

13.desember

Herligheten, så fine bilder, Veronika! Får lyst til å dra tilbake til sommeren med en gang. Det er noe eget ved det å ta bilder på sommertid, det gir en spesiell følelse. Her var det mye varierte og gode bilder, du er så flink! Så gøy å lese at du har søkt deg på Danvik FHS, og jeg krysser alt jeg kan for at du kommer inn! Blir godt med litt ferie, kos deg masse! :)