MaySofting

Blogg

Etter en blogg pause på to eller tre år har jeg bestemt meg- nå er det på tide å børste støv av bloggen igjen.


Meg; jeg heter May, er 26 år, har diabetes, jobber som bonde, har samboer og eier selv 3 kg hund.  Jeg bor på en gård sammen med samboer, Tony og lille hunden Pomchi så jobber jeg på en annen (mine foreldres gård). Det er dyr på begge gårdsbrukene, sau og undyr av arten storfe på den jeg bor på og sau og melkekyr på den andre. 

Hunden min; Pomchi

Han er fire og jeg har eid han i tre år. Han kom til meg når han var 11mnd. Han var redd for alt og alle. 


Gårdshundene 

Mirk, ett stykk glad border collie, han kjøpte min mor fra troms i sommer. Han blir brukt til gjeting  og jeg bruker han som modell. Vakrere border skal man lete lenge etter 


Ki, unghund av rasen border collie, meget ernergisk føken, ikke min favoritt men gud hvilken koselig hund inne. Min mors fremtidshåp. 


Faya, gode gamle Faya. Famile hunden vår, hun er verdens mest fantastiske og snille schafer tipse, hun er godt over ti år og helt herlig 

Therese Dahlhaug

26.desember

Husker deg og Pomchi kjempe godt! Så koselig at dere er tilbake! Flotte gårdshunder dere har! Håper vi får høre mer fra dere!

Linda Haugen

26.desember

Veldig koselig at du er tilbake, May. Selvfølgelig husker vi deg! Har du prøvd å følge med andre steder. Ser ut som du koser deg, selv om gårdslivet kan ha sine utfordringer de også! Gleder meg til å høre mer :)

Inger Lise Walle

26.desember

Så koselig at du er tilbake! Høres ut som du har et flott liv, med mange flotte hunder, og et liv som bonde - det må være herlig! Gleder meg til å høre mer fra din kant :o)