Victoria92

Blogg


Ja, jeg får vel starte med å ønske dere alle sammen en riktig god jul! Håper alle har hatt en fantastisk jul så langt, og at resterende blir like bra. 

Hundene fikk litt forskjellige gaver i år, blant annet fikk de 4 Nina Ottosen aktivitetsspill, fitpaws peanut, godbiter, også kjøpte jeg meg et 360 graders hightec kamera til taket. Ja, kanskje er jeg en overbeskyttende hundeeier, men jeg tror det kommer til å roe nervene mine betraktelig. Det skal festes i taket i stua så jeg kan se 360 grader i stua og ut på kjøkkenet. En enkel app på telefon gjør at jeg kan se hvordan dyra har det når jeg har pause på jobb for eksempel. Det er også toveis-lyd, men jeg kommer selvfølgelig ikke til å snakke til hundene via kamera - jeg tror det fører til mer uro for begge parter. 

Hundene løste tre av spillene på første økt, men jaggu ble de slitne også. Veldig artig med hodebry, og nå har jeg begynt å lese om smeller. Lurer litt på å bestille bokser og treningsbane, så kanskje vi endelig får ut fingern å gjør noe. Jeg tror nemlig at dette virkelig kan være greien til Nenana.

Ellers så fikk jeg splitter nye langrennski med bindinger og støvler av foreldrene mine, og det var SÅ etterlengtet. Fy søren, jeg ble så sinnsykt glad! Nå håper jeg veldig på snø så Nenana og jeg kan komme oss ut på turer. 


For noen uker siden dro Caroline og Tundra med seg Nenana og meg ut på en agilitytrening. Det virket som Nenana likte det, og vi kom oss faktisk gjennom både slalåm, tunnel med ulik lengde, bom og hinder. Caroline var en flink instruktør riktignok, så jeg tror det var mye av grunnen til at det gikk så bra. Men det gav mersmak, så vi får satse på mer trening i 2018. 


Ellers så står alt bra til med Selma, og hun rusler jo å går som vanlig. Med unntak av at hun virkelig liker klo-spa, og det har jo aldri skjedd. Det er helt utrolig, men altså for første gang på ti år holder jeg faktisk neglene i sjakk. Det er vanvittig bra å tenke på. Elisabeth Husberg

27.desember

IQ-leker er gøy! :) Gøy med AH på agility-trening!

Ida Cecilie og Noddy

26.desember

Så fine gaver! Hørtes veldig kjekt ut med 360 graders kamera! Hvor er det du har kjøpt det? Kjempegøy med agilitytrening! Håper å få se dere mer i det :D Og så utrolig herlig at det går så bra med klørene til Selma, godt dere fant ut av det!

Linda Haugen

26.desember

Så koselig! Utrolig mye fint, og nyttig, til hundene. Ønsker meg slike aktivisering-leker selv, vil tro Kenai vil synes det er ålreit. 360 graders kamera kunne jeg også absolutt trengt, samtidig synes jeg greit å ikke alltid vite hva hunden gjør hjemme, haha. Nei, skal jeg si hva jeg fikk til jul? Tidenes migreneanfall! Våknet lille juleaften at jeg spydde. Går jo over, så da kom vi oss endelig ut. Våknet fader meg juleaften med samme greia, denne gangen uten å spy... takk og lov. Gikk så over, så vi kom oss ut og fikk besøkt bestefaren min på sykehjemmet. Veldig koselig, OG Kenai var med! Besøkshund, nesten, haha. Men herlighet så mye roligere han blir på slike steder, barn kunne til og med gi han godbit og alt. Uansett, juleaften gikk så som så med hodet og kroppen, men da jeg kom hjem 1. dag jul sov jeg 1 time midt på dagen, la meg 20:30 på kvelden og sov hele 13 timer! Det var den jula, haha... Har fortsatt små anfall, men går seg til. Så, håper i grunn alle har hatt en bedre jul enn meg :p

Inger Lise Walle

26.desember

God jul! Så heldig hunder! Og deg med nye ski. Har et spill av Nina selv, som sikkert er 4-5 år gammelt. Det er level 3, men Dakota tar det på fem sekunder, så har stoppet litt opp i hjerneutfordringene på henne selv, og har også tenkt oss ut på smellerfronten. Siden hun nå er pensjonist på trekkbanen, så må vi finne på noe hun kan ha glede av, uten å ta knekken på kroppen. Morsomt at Selma endelig har fortstått at kloklipp er greit, det er en fin julegave det :o)