Romjula har sin helt spesielle sjarme. Vi sier vi skal slappe av, ta det chill, ha fri og tid til alt. Men er det egentlig noen annen periode i året det er like mange familiemiddager? 


I dag returnerte jeg og samboeren fra svigers. Det er superkos å være på gården han har vokst opp, men samtidig er det ikke før man er hjemme, uten å ha eller være besøk, at man føler det er ordentlig ferie :)


I kveld tok derfor Moy og jeg en tur i stallen. Der har minstemann på gården ordnet et übersøtt, lite juletre til hestene. Moy syntes det var spesielt :) 


Det ble en tur i skogen i kveldinga, men jeg håper på å få brukt dagslyset litt aktivt med dyrene resten av juleferien :) 🎄

Hva synes du om romjula? Linda Haugen

27.desember

Romjula ja... nå skal jeg jobbe tre ganske hektiske dager, men hva gjør man snart ikke for at andre skal kose seg i romjula? Kjenner jeg blir litt irritert jeg over lengre åpne butikker, alltid åpne butikker osv. Og i tillegg se hvor mye som kastes av alt i jula! Kan ta seg en tur opp i åsene her nå, og skal vedde på du finner uåpnede pakninger fra hyttefolk som "ikke har plass" til resten hjemme. Trist, synes jeg romjulen begynner å bli. Det er blitt så krav om at man skal gjøre så mye, butikker skal være åpne osv. Såå, her er romjula som andre uker, jobbing :p

Ida Cecilie og Noddy

27.desember

Heheh, du sier noe, jula er stappfull av familieting og forventinger om å kunne slappe av. Vi kom hjem fra juleferie i gårkveld, og må si jeg gleder meg til å slappe av hjemme, for det er det som er deilig :D Håper dere har hatt en kjempefin jul.