Madelen og Beauty!

Blogg

2017 er over for denne gang, og igjen trer vi inn i et nytt år. 2018 blir spennende, og et år som vil gå fort. Det vet jeg, for denne høsten gikk altfor fort. Før jeg viste ordet av det var det desember, eksamen kom og vipps; juleferie. Nå skal jeg nyte ferien frem til 09.01.2018 før jeg begynner på 2.semesteret. Denne bloggen skal oppsummere mitt år, mine bilder og hva som har skjedd i år. Ikke mye på hunde-fronten, men en oppsummering av året må såklart komme. Så, jeg har en mappe med 140 bilder, så kjør film.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

JANUAR ----

Januar var en veldig rolig måned, med bare blogger. Her skjedde det ikke noe særlig annet enn at jeg tok billappen i slutten av januar - som gjorde hele året fantastiskt. Det var en opptur, etter så lenge jeg slet med den. Det har ført til masse turer, kilometerene har flydd av sted og har vært både land og strand. 

F E B R U A R ---

Her var det også en rolig måned, men med blogger. Skjedde stort sett veldig lite, ikke mye annet enn skole og psykologtimene mine. Hadde mye å hanskes med, men spesielt med meg selv. 
M A R S ----

Enda en rolig måned, haha. I Mars var det ikke mer enn 5 blogger, ooops? Her begynte stresset med hva jeg skulle gjøre neste skoleår, om jeg skulle ha friår eller skole videre - eller hva jeg enn skulle. Jeg visste at jeg ikke ville har råd til en slik dyr skole jeg går på nå, så jeg søkte på omtrent 6 ulike linjer rundt om i Norge på offentlige høgskoler som da ikke kostet noe særlig annet enn semesteravgift og bøker + leilighet ++. 

A P R I L ---

Her var det blogger, og mindre skulle det bli utover sommeren, ops.. Her var det også veldig mye stress for min del med hva jeg skulle gjøre det kommende året. Tankene og følelsene var overalt. For de av dere som kjenner meg in real life; vet at jeg hater å ikke ha ting planlagt, så det å aldri komme frem til noe var gruuusomt. Fikk aldri slappet av hele april. 

M A I -----

I Mai blogget jeg ingenting. Jeg fylte derimot de store 20år, og tok 2 nye tatoveringer - haha. En til minne om hesten Knut, som døde i 2015. Dette var den eneste tatoveringen som jeg hadde nøye planlagt før jeg begynte å ta en eneste tatovering, men turte ikke å ta den som min 1.tatovering. Det skulle være riktig. Og når jeg kom hjem så innså jeg datoen. Jeg tok tatoveringen nøyaktig 2 år etter at han døde, rart hva? Det er ihvertfall datoen han døde i romertall (22.05.2015). Tok også en til i samme slengen, som da er en trident fra Percy Jackson-bøkene som jeg elsker og har en spesiell forbindelse til. 

I Mai søkte jeg også på skolen jeg går på, og ventet spent og lenge for å få svar og planlegge med penger og hele pakka, før jeg i slutten av måneden fikk klart at jeg skulle gå grunnutdanning (6mnd).J U N I  ----

Her publiserte jeg 1 blogg, hvor jeg snakket om ferie og skolen videre. Nå slettet jeg også min søknad til de offisielle høgskolene, og satset for fullt på foto. 

J U L I ----

Her skjedde det egentlig ingenting, jeg publiserte ingen blogger og hadde en etterlengtet ferie. 

A U G U S T ---

August kom og jeg gledet meg mer og mer for hver dag til jeg skulle begynne i Oslo. Bare en uke i forveien bestemte jeg meg for å søke på 2 årig bare for å se om jeg kom inn. Og det gjorde jeg, haha. Så da ble det 2 årig, og er nå ferdig med 1 av 4 semesteret.

S E P T E M B E R ---

Det var en travel hverdag i Oslo og utenom skolen så skjedde det ingenting. Jeg var sliten og i begynnelsen av en stor depresjon (jeg har depresjon hele tiden, men av og til er den sterkere, og det er slitsomt og blir helt psykisk utslitt) som hvor jeg følte jeg ikke ville klare disse 2 årene. Denne depresjonen kom jeg meg ganske godt ut av etter hvert og siden har skolen gått veldig greit. Det var en veldig stor omvending for meg. Å dra hjemmefra 0600 om morran og å være hjemme til 1800 var en stor forandring og jeg ble helt utbrent en periode. 

Men, jeg kom meg hit! 

O K T O B E R ----

Publiserte 2 blogger, hvorav en av de handlet om at Beauty fylte 6 år!!!. Ellers var det mye skole, og jeg lærte mye hele tiden og begynte å eksperimentere litt og litt med bildene mine og ble mer og mer trygg på meg selv.

N O V E M B E R ----

Her publiserte jeg 2 blogger, ikke noe særlig spennende skjedde. November gikk med på å gjøre klart til en av 3 eksamener jeg skulle ha, og siste innspurt i fagene. Mye bilder, mye arbeid og mye mye morro.


D E S E M B E R ----

Så var vi kommet til desember. Her har jeg publisert blogger, med denne. Eksamen ble bestått, og jeg var offisielt ferdig med 1.semesteret. Det betyr at jeg kun har 3 igjen før jeg er ferdig! Det har gått så fort, og lærdommen har blitt stor. Under den ene eksamenen min fikk jeg høre at jeg var den med den største utviklingen i klassen, og det ga meg en enorm motivasjon. Jeg begynte å kunne se hva som gjorde at bildene jeg tok var mine, hva det var som satte preget mitt på dem - og det var noe jeg ikke hadde sett før. For eksempel så bruker jeg enormt mye kontraster. Og jeg er sikker på at dere har sett det, men det har ikke jeg. Har ikke lagt merke til det i det hele tatt og jeg husker enda hvor overrasket jeg ble når jeg fikk høre det - og ALLE jeg spurte (tro meg, jeg spurte mange!!) var enige - haha.

Bildet over og under: Dette var 2 av bildene til eksamensoppgavene mine, derav det øverste var til en beauty-oppgave og den andre til en dokumentar oppgave.


TAKK FOR 2017!

Håper 2018 blir minst likebra!Therese Dahlhaug

02.januar

Denne bloggen var helt herlig å lese! Fra å gå fra at du var kjempe usikker på hva du skulle gjøre til høsten og alt, til å ikke vite om du klarte de to årene du i høst startet på, til å å ha en enorm motivasjon til fortsettelsen! Utrolig bra jobba av deg, Madelen! Jeg unner deg virkelig dette! Og bildene de er helt fantastiske, og ja du har noen utrolig flotte kontraster i bildene dine som går igjen! Artig å få høre at du var den med størst utvikling i klassen din! GODT NYTTÅR, håper 2018 blir et fantastisk år for deg og dine! Jeg gleder meg til å se alle de flotte bildene du skal ta og følge deg videre på reisen!

Inger Lise Walle

27.desember

Jeg sitter bare å måper jeg, herreli for et år. Jeg skjønner det har svingte en del, men det er så gøy å lese at ting har snudd så drastisk for deg. Det syntes også i bildene syntes jeg - og for noen bilder! De er helt rå! Gleder meg til å følge med videre jeg, må 2018 bli awsome!!

Linda Haugen

27.desember

For en utrolig herlig blogg! Jeg kan se enorm utvikling på bildene dine, og føler meg som en skikkelig nerd selv nå når jeg ser dine bilder. Du er blitt veldig flink, og virker som du har fått øyne åpne for mye innen foto og redigering. Et år med mye utvikling, og det vil jeg tro har vært veldig interessant og gøy :) Gratulerer med gjennomført eksamen, blir spennende fremover nå :) Håper 2018 blir et bra år