Den tolvte måneden.

Og da var vi her - den siste måneden av dette året!

Når jeg tenker tilbake på nyttår som var nå sist, føles det både kort og lenge siden liksom det skjedde. Det er så mye som har skjedd siden den gangen, så mye endringer, ting jeg har vært igjennom og opplevd. Desember måneden har på en måte også bare flydd avgårde, trass i at jeg har slitt med helsa den siste tiden. Og typisk nok, at ting ikke går helt min vei - men det er jo livet mitt i et nøtteskall da, haha.

Men Desember har det ikke skjedd så veldig mye sånn sett.  Jeg har liggi mye syk når jeg ikke har vært på skolen, og Kiska har fått litt for lite, men samtidig har det gått oppover og heldigvis. Vi har vært på ett kurs i Desember, fra Lek til Lydighet med Siv Svendsen. Et kurs jeg er utrolig fornøyd med som lærte meg mye - jeg anbefaler det og Siv veldig varmt! Det ble "bare" 2 dager på kurset pga juleforberedelser på skolen, som julevasking, juleverksted og vi har hatt juleball og juleavslutning. Avslutningen deltok jeg ikke på, at jeg dro tidlig på dagen. Litt trist, men samtidig ville jeg rett og slett bare komme meg hjem og ta ferie, for jeg var så sliten og lei av å ha/være/føle det dårlig.

København.

Det største som har skjedd var nok at jeg dro til Danmark i noen dager, og det var utrolig koselig! Jeg reiste med ei venninne, for å besøke en felles venninne av oss som har flyttet dit. Det var starten på min juleferie, og vi dro onsdagkveld og kom hjem på lørdagen (lillejulaften) på dagtid. Vi bodde en times tid utenfor København, og var litt rundt om i områdene der, på ulike sentre/sentrum, samt den ene dagen dro vi inn til København å gikk i Strøget og på Tivoliet. Litt shopping ble det, og jeg og venninnen min overlevde med dansk kollektiv, haha! Men så holdt vi på å miste flyet faktisk, når vi dro til DK - vi er nå litt håpløse, men morsomt å se tilbake på i ettertid å le av det. Nei det var en helt amazing start på ferien min, som jeg virkelig trengte!

Sånn ellers har juleferien vært hektisk med mye farting rundt. Det var julaften, julemiddager, og å besøke venner "overalt". Jeg dro til Østfold å besøkte venner der mens det var kaninkonkurranse, og fikk hilst på noen av kaninene mine igjen, veldig koselig! Ogs hr det blitt et par (vin)kvelder hjemme hos venninner, og en kort hyttetur på Blefjell hos en kompis døgnet før nyttårsaften, som en slags tidlig feiring for Nyttår. På selve nyttårsaften ble det en rolig feiring. Hadde planer om å reise ut med Elvis på det verste, men dessverre ble det uforventet avlyst, så da var det bare å gjøre det beste ut av det hjemme. Heldigvis roet han seg fort ned når ting sluttet, og kvelden ellers var utrolig hyggelig med koselig besøk av en av mine beste venninner, og vi så på film inn i det nye året!

» Statistikk

Antall blogger publisert: 2
- 1 Oppsummeringblogg
Antall kommentarer: 2
Antall kommentarer fra meg: 0
Antall gjestebokinnlegg: 0
Månedens kommentaror hos meg: -
Månedens minst kommenterte blogg: -
Måneden mest kommenterte blogg: November 2017 (2)


Nå går vi inn i et nytt år, og jeg starter jo allerede året med forsinkelse, da dette innlegget egentlig skulle kommet i går men, haha. Men jeg må se ann hvor aktiv jeg blir på bloggfronten fremover - noe jeg selvsagt vil bli flinkere på, men pga. skolen først og fremst får vi se. Mulig det bare blitt en slags fortsettelse på disse månedsoppsummeringene, men at jeg da gjør en endring - men det gjør jo ikke noe siden hunden.no også har fått en endring! 

PIA, ELVIS & KISKA
31. Desember 2017Ida Cecilie og Noddy

01.januar

Må ha vært veldig koselig å være i Danmark rundt juletider. Virket som dere hadde storkosa dere i alle fall. Godt dere rakk flyet, hadde vært skikkelig kjipt å miste flyet hjem lille julaften, haha! Håper dere får ett strålende 2018, også håper jeg du klarer å holde bloggen din i live :D