Det var ikke lenge jeg ble uten kamera. Tanken på å gå 6 uker uten kamera gjorde meg stresset. Så jeg rakk akkurat å kjøpe meg ett nytt (brukt) reservekamera til nyttårsleken. 

Vi ble med på hundetreff i går slik at Noddy kunne gå inn i det nye året med frest og raketter mens han var sliten. Jeg veit også at han blir veldig opp i skyene når vi får gjester, så det å få ut litt ekstra energi virket lurt. 

Hundetreffet i Hokksund som foregår hver søndag og onsdag er veldig populært. Jeg trur det har vært 20-30 hunder der hver gang vi har tatt oss turen. Dette blir for mye for Noddy, så vi pleier å være der ganske tidlig så vi kan "ta imot" de første hundene og leke litt mens det bare er noen få, deretter trekker vi oss unna og se på når det blir for mye for Noddy. Dette fungerer veldig bra. Det kommer noen hunder bort nå og da, og enten sender Noddy dem vekk, eller så kan han bli med litt før han trekker seg tilbake igjen. Han er veldig flink til å styre slikt selv. 

Jeg har ikke helt lært meg å like det nye (gamle) kameraet. Det er en mye eldre modell enn kameraet jeg har fra før av som er til rep (hvis dere leste forrige blogg), og det er veldig vanskelig å stille på manuelle innstillinger, alt er tungvindt. Sånn sett er det lettere med speilrefleks, for der pleier knapper å være på utsiden, på kompaktkameraer er alt på innsiden. 

Uansett, prøvde å filme litt, og ta litt bilder. Håper jeg kan venne meg litt til kameraet før det andre kommer tilbake, hvis ikke kan det fort bli litt stille her inne, og det er jo litt kjedelig. 

 

"Hvor skal vi muttern?"

Vi kom helt først og kunne løpe litt helt for oss selv til å begynne med, god oppvarming!

Ser litt morsk ut, hahah

Når det blir for mange holder han seg ved føttene mine.


Bildene under er fra Anton's hundelek sin facebook side:
Altså, jeg er veeeldig streng på å ikke løfte opp Noddy når vi er med andre hunder, men her fikk han lov til å sitte på fange og observere de andre hundene. Som dere ser, så var han ikke helt trygg, jeg løftet han heller ikke opp, jeg satt på huk og han ba om å få lov, haha

Når han følte seg klar hoppet han ned igjen å ble med på leken
Linda Haugen

01.januar

Så koselig! Ja, veldig greit å slite de litt ut før selve nyttårsfeiringen er i gang. Vi gikk lang tur med Kenai, i tillegg var det flere i huset, så ble nok for han allikevel. Han er blitt flink og rolig nå, så dette ble en veldig grei nyttårsfeiring :)