Linda og Kenai

Blogg


Denne gangen har jeg kun tatt for meg bilder tatt med kamera. Valgte å plukke ut favoritter ut i fra det tekniske o.l., og kommer til å fokusere på andre bilder (mobilbilder bl.a.) i en blogg med tilbakeblikk fra 2017. Det vil i år være umulig å lage en oppsummering med antall blogginnlegg, kommentarer osv. med nye hunden.no, derfor blir det kun favorittbilder denne gangen. 

Da jeg begynte å se igjennom mappene mine, så trodde jeg at jeg hadde mer av landskap og natur, og ikke bare hund. Viste seg raskt at bildene mine stort sett er bare hund. Dette er jo en hundeblogg også, så da går det vel bra. Kan vel enkelt si at dette er mine favorittbilder av Kenai fra 2017, og litt ekstra. 

Begynner serien med å kjøre de i rekkefølge fra januar til desember. 

'


Det var 75 bilder det! 

Det er selvfølgelig irriterende at alle bilder klistrer seg sammen, men regner det blir ordning på det etter hvert. Foreløpig får vi tåle det. 

Jeg håper alle har hatt en fin og bra nyttårsfeiring! Kristine Tveit

16.januar

Fy søren så flotte bilder! Skjønner godt at det ender med så mange favoritt bilder, når alle er så fine! Kenai er virkelig en nydelig hund!

Elisabeth Husberg

15.januar

Gud så flotte! Du er innmari god på portretter, føler alltid at det er så mye lys i dem!

Beate Trohaug

14.januar

Så utrolig mange flotte bilder av Kenai!! :D <3

Madelen

08.januar

Linda, Linda, Linda. Herregud, for noen bilder. Føler jeg kjenner meg som en dårlig fotograf ved siden av dine bilder, haha.. Du er en sjuk fotograf, og du blir flinkere og flinkere! Du er sykt flink, Linda. Vanskelig å velge noen jeg liker veldig godt merker jeg, men liker spesielt de bildene man kan smake på stemningen i bildene, og hvor det er noe annet enn de klassiske oppstilte bildene. Føler nesten ikke for å trekke frem noen favoritter, for alle er så fine, haha. Vil trekke frem "noen" av bildene jeg merket meg som favoritter uansett; 11, 15, 25, 26, 46, 47, 50 (!!!!), 63 og 64 (satan!!!!!!). Jeg ELSKER nr. 64, helt serriøst. Det er et magiskt bilde, virkelig. Nr. 11; det er et magiskt bilde. Selv om kanskje ikke Kenai i seg selv er hovedfokuset, så elsker jeg naturen i bildet. Tror det ville blitt enda bedre om du ikke hadde kuttet hodet hans i horisonten, men det er bare pirk altså. Det er et enormt pent bilde, og Kenai stråler! Nr.15; Elsker fargene i denne. Du har dratt de høstlige fargene helt greit opp, og ikke for mye. Liker fokuset ditt hvor det ligger på Kenai og en stripe på bakken. Nr.25; Liker hvordan du har plassert Kenai på et nytt type miljø, tømmer. Det er jo en god norsk ting i seg selv, og så med vårt kjære norske flagg så fikk det prikken på i'en. Fokuset her er spott on, virkelig. Ville dog kanskje ønsket at Kenai så inn i linsa, men dette er også bare pirk. Nr.26; Jeg ELSKER posituren hans, og hvordan du har fått det sommerlige i forgrunnen og bakgrunnen. Det hadde vært så gøy å sett et likt bilde av Kenai i år i våre fire forskjellige årstider, for å se forandringen i naturen og i han selv, haha. Tror du kanskje kunne fjernet litt av det gule, og fått litt mer grønt, just a thought. Nr.46&nr.47; Jeg ELSKER sensommer-følelsen i de 2 bildene her, virkelig. Fokuset er perfekt, og posituren hans er nydelig. Nydelige bilder! Nr. 63; Jeg har fått sjansen for slike bilder, og liker det egentlig veldig, veldig godt. Nr.50; Åååå, valpesjarm. Umulig å ikke bli litt valpejsuk nå, haha. Nydelig valp, og her traff du virkelig spott on med fokus, varmen i sommeren,og ikke minst blikket til valpen. Nydelig!!!! Nr.64; Jeg ELSKER bildet, Linda. Det her er min favoritt for i år, virkelig altså. Det er et sjukt bilde, og det er wow. Just wow. Hadde vært gøy å sett det i svart/hvitt, bare for å se hvordan det ser ut egentlig. Men det er et sjukt bilde, Linda. Du burde være stolt!! Vil kanskje gi deg en "utfordring" fotomessig i år; utforsk mer svart/hvitt! Det vil jeg veldig gjerne se ifra deg. Med svart/hvitt følger mer kontraster mellom det mørke og lyse, og vil gjerne se deg utforske det litt mer, virkelig. Godt nyttår, Linda. Håper 2018 blir enda bedre fotomessig! Gleder meg til å følge videre :)

Therese Dahlhaug

02.januar

Godt nyttår til deg og Kenai! :D Du har tatt så mange utrolig vakre bilder, Linda! Og Kenai er jo den perfekte modell både sommer og vinter!

Ida Cecilie og Noddy

02.januar

Jeg er så glad i bildene dine, og Kenai gjør seg så utrolig bra som modell. Jeg ble helt varm inne i meg når jeg kom til sommerbildene... Lengter så utrolig til sommer, sol og lange lyse dager og varme netter.. Du har i alle fall hatt ett helt supert fotoår med masse fine bilder!