Victoria92

Blogg


Selma er jo passert 10år for et par måneder siden nå, og hun er i kategorien en gammel hund. I august var hun til fullsjekk + blodprøve, og til kiropraktor. Alt var da i beste velgående, men siden hun er såpass gammel føler jeg at det er viktig å følge henne opp, og dermed valgte jeg å bestille enda en fullsjekk av hele kroppen med blodprøver for å vite at ALT er bra. Hun har fått noen kuler på kroppen, noe som er mer vanlig enn uvanlig på så gamle hunder, men det er jo absolutt greit å følge opp. 

Selma er veldig engstelig hos veterinær, så etter konsultasjon i våken tilstand så fikk hun noe lett å sove på. Etter at hun hadde sovnet hadde jeg brått en time å slå ihjel i byen, noe som ikke er så kult når man ikke skal ha noe som helst. Jeg trenger vel ikke akkurat å si at klokken gikk sakte. 

Resultatet i dag var at alle verdier var flotte, ingenting å utsette på noe, inkludert hematologisk prøve. Alt med Selma var rett og slett bare velstand! Men en av de er en voksende cyste og to andre var litt irriterte. Derfor bestemte vi at de skal fjernes 19/02. 

Og, vi fikk skryt av veterinær med neglene! Vi hadde vært veldig flinke - og det er gøy å høre!

Man skulle ikke tro at gamlemor faktisk er 10år, så vi skal bare fortsette på som vi gjør! Selma er i slaget!

Jeg må avslutningsvis få berømme veterinærklinikken jeg bruker, de har vært min faste klinikk i snart tre år, og jeg har aldri i hele mitt liv følt meg bedre ivaretatt. Hver eneste gang vi kommer så strekker de seg så langt, de har vært helt fullbooket to ganger, men likevel tatt seg tid når jeg har vært lettere hysterisk. Jeg går alltid fra klinikken å vet at hundene er i de beste hender når de er igjen, og alltid en god følelse når vi går derfra. Dessuten har hundene fått mye ekstra uten kostnader når hundene har vært sedert, det har hvertfall vært 4-5 kloklipp og en tannrens, og idag ble alle cystene tømt for å sjekke innhold, ekstra lysning av øyne og kloklipp med på kjøpet. De strekker seg liksom alltid litt lenger. Begge veterinærene jeg bruker gjør at jeg alltid føler meg som en god hundeeier, de roer ned situasjon uansett hvor akutt jeg har opplevd ting, og de ivaretar både dyr og tobeinte på best mulig måte. Det samme gjelder dyrepleierne! Nå har jeg sikkert hatt 10-12 besøk på den tiden, og ikke en eneste gang har jeg gått ut derfra uten å være trygg. Så, Sarpsborg Smådyrklinikk, takk for alt dere har gjort for oss!Linda Haugen

07.januar

Helt fantastisk! Tror ikke jeg har hørt om en hund på Selma sin alder med så god helse. Altså, mange tror det ved å se de er friske, men å faktisk på på papir at alle prøver er i orden, det er nok ikke mange som har. Du har rett og slett full oversikt, og det vil jeg tro er fantastisk deilig. Selma er så sprek!