Sommeren er utvilsomt en fin årstid!


Siden jeg henger såpass mye etter med bloggingen er det klart for mimretid! Sommeren ble nok en gang tilbrakt i vårt flotte, langstrakte land, og kameraet fikk selvfølgelig være med på ferden. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har rørt disse bildene før nå, rett og slett i mangel på motivasjon.

Vi startet ferien med å tilbringe litt over en uke på familiehytta på Jeløya og på ferieøya Bolærne i Tønsberg. Etter dette dro vi oppover til Røros, og tilbrakte litt i overkant av 2 uker på hytta vår i Vauldalen før vi vente snuta hjemover igjen! Dette var utvilsomt noen koselige uker som jeg savner skikkelig, og jeg ser frem til sommeren kommer igjen!

Siden jeg er så glad i å ta bilder, ble kameraet flittig brukt hele ferien. Mila fikk stå modell, og det ble ikke rent få bilder! Jeg er ikke akkurat den personen som er størst fan av vinter og kulde, så å mimre tilbake til sommeren er noe av det herligste jeg vet i denne kalde og mørke tiden. Her har dere et lite bildedryss fra sommerens eventyr!

^^"Den der er min, kan jeg få den?

^^Fine badenymfa mi, som var redd for vann før!


- Oda & Mila -Therese Dahlhaug

14.januar

Så herlige sommerbilder! Gleder meg til sommeren, men akkurat nå nyter jeg vinteren også! :D Men godt å mimre litt fra varme sommerdager! Ser ut som at dere kose dere skikkelig!

Linda Haugen

13.januar

Kommentaren min forsvant i går, ser jeg. Prøver igjen nå. Utrolig fine bilder, og sitter bare å drømmer tilbake til sommer og spesielt sommerkvelder!

Inger Lise Walle

13.januar

Så ut til å ha vært en flott sommere, og fantastiske bildeminner! Før vi vet ordet av det er det sommer igjen, da er det meg som må sitte å mimre tilbake på vinteren ;-)