Selv om Noddy er søt og uskyldig, kan han også være litt badass. 

Det var bitende kaldt når vi tok disse bildene, jeg er usikker på hvor mange blå det var, men det var smertefylt å være utenfor døra. Greit, jeg overdriver kanskje litt, men jeg savner sommeren, okei? 

Uansett, kaldt var det, og stakkars Noddy som måtte posere med sin nye kolleksjon slet med å holde varmen. Kunne jo ikke ha på dekken når man skulle se kul ut med nye bandanaer! Så lenge vi er i bevegelse er det greit, men med en gang vi blir stående stille fryser han, og jeg. 

Vi fikk nå tatt noen bilder, men de bærer preg av at det ble tatt "fort og gæli". Jeg savner også kameraet mitt veldig nå, håper det kommer tilbake raskere enn forventet. Alle disse bandanaene er "prototyper", derfor er sømmene og formene litt her og der. I dag sendes to bandanaer, en til Sverige og en til Sveits, det er gøy! 

Minner om vår facebookside om dere vil holde øye med bandanaene våre! 
susanne

13.januar

uuh badass boy! Elsker bildene og bandanaène :) Han kledde dem veldig godt.Skal sjekke facebook siden!

Inger Lise Walle

13.januar

Så utrolig kult! Husker jeg kjøpte to til hundene en gang, med tekst på. "Bad to the bone" og "Hot dog" mener jeg det stod på dem. Hmmm, hvis dette er trendy må jeg kanskje raske dem fram igjen. Eller enda bedre, bestille noen fra dere. Syntes den første var dritkul!