Victoria92

Blogg


En fridag må utnyttes, og hvertfall når snøen daler her hos oss i Fredrikstad. Men vi planla egentlig denne turen allerede om mandagen, da jeg innså at det var en totalt fridag. Så vi ble enige om å lage innbakte pølser for å ha med, og det ble en lokaltur i Fredrikstad, men en location jeg faktisk aldri har gått til. Jeg er jo relativt godt kjent i Torsnes, jeg er tross alt fra Fredrikstad.. Men jeg visste ikke om en enorm tre-lavvo med svær bålplass, krakker, mange saueskinn, fri tilgang på ved og mye mer. Et helt vanvittig godt tilbud, og Torsnes er jo fantastisk i seg selv. 

Hundene koste seg på vei frem og tilbake, og i lavvoen fikk de på tørre dekken, ble lagt på saueskinn, fikk griseører og koste seg foran bålet. Det var noen veldig hyggelige timer i skogen, og hundene var utslitt når vi kom hjem. Flere slike dager må vi få til i 2018. De fleste bildene er tatt i skumringen, så kvaliteten på flertallet er så som så, men uansett må dere jo få et innblikk!
susanne

13.januar

wow for noen nydelige hunder du har og utrolig flotte bilder. Ser ut som dere har hatt det fint på tur :) veldig koselig.

Linda Haugen

13.januar

Kommentaren min fra i går forsvant, så vi prøver igjen. Det så så utrolig koselig ut! Og jeg er så enig, en fridag må virkelig utnyttes. Veldig fine og koselige bilder du har tatt også, virker som et fint turområde, og veldig herlig når man kan kose seg litt på andre måter enn bare å gå også :)

Inger Lise Walle

13.januar

Fantastiske bilder, og det så helt vanvittig koselig ut! En vel benyttet fridag vil jeg si :-)