Linda og Kenai

Blogg


Vassfaret ligger i grensen mellom Hallingdal og Valdres, og er kjent for sine verneområder, fraflyttede ødemarksgårder, store vassdrag, vill natur og ikke minst, bjørnen. Det vil nok alltid være spesielt å være i Vassfaret, og noen synes det til og med føles litt skummelt og øde. 

Det er ikke så mange hus som står igjen der nå, men blant annet på Bjørke hvor denne TV-serien ble spilt inn så står det igjen hus. Det er også helt sant, du er virkelig borte fra omverden. Ikke er det mobildekning, så det er bokstavelig litt øde inne i dette dalføret. 

Jeg er akkurat hjemme fra en lang tur til Vassfaret. To venninner av meg, Kenai og jeg pakket med oss sekken klare for å tenne bål og grille lengst inne i Vassfaret, kalt Nevlingen. Det var ikke så kaldt, -7,5 men kaldt nok det ved fjorden. 


Dette er en så utrolig fin måte å tilbringe en fridag på. Til tross for overskyet vær, så koste vi oss masse. Grillpølser og varm kakao langt vekk fra allfarvei sammen med gode venninner og hunden min, hva er vel bedre enn det. 

Vi har ute i nærmere fire timer, og var vel hjemme når mørket kom snikende på. Det som er så vanvittig godt etter en dag ute er nettopp det å fyre i peisen, tenne stearinlys og pakke seg inn i et pledd etter en god og varm dusj! 

Ingen ordentlig tur uten å spikke seg grillpinner selv. Dette er den gamle kniven etter min fars onkel. Kenai forøvrig fikk på seg en mariusgenser min søster har strikket. Ikke helt i stil til selen, men rosa og limegrønt er kult, hilsen Kenai.


I morgen venter en ny tur, og vi har bestemt oss for å utforske gamle setere og støler i Tisleidalen. Hvis været holder seg som noenlunde. 

Vi håper dere har hatt en fortreffelig lørdag! Madelen

16.januar

Dette så ut som en utrolig koselig tur, Linda! Og jeg må si jeg enig; ingen bedre måte å bruke fridagene sine på gitt! Ser ut som om både du og veslegutt trivdes veldig godt altså :D Jeg er spent på å høre om turen deres ble gjennomført til Tisleidalen, og om den ble bra! Må si at Kenai så ikke allverdens dårlig ut i den selen og genseren, haha:)

Elisabeth Husberg

15.januar

Så ut som en kvalitetsfridag! Og så fin farge på selen deres :P Føler at jo eldre jeg blir, jo mer fargefreak blir jeg :D

Ida Cecilie og Noddy

14.januar

Så spennende! Jeg syntes slike øde steder er skikkelig kult. Vi har noen plasser hvor det er forlatte hus og smågårder, og jeg syntes det er veldig spennende å gå å titte. Høres jo ut som dere hadde en veldig fin tur, og deilig å kunne grille litt :D

Beate Trohaug

14.januar

Ååh, så herlig! Det så helt nydelig ut!

Victoria-Louise Fjeld Karlsen

14.januar

Finnes ingen bedre måter å utnytte fridager på! Herlighet, jeg er så sjalu på omgivelsene dine, klarer nesten ikke vente på neste tur til Valdres (som forøvrig er om et par måneder), det øverste bilde var fantastisk! Håper du koser deg på tur i dag også!

susanne

13.januar

herlig! Det ser fantastisk deilig ut, du er så heldig! Elsker landskapet :)

May Søfting

13.januar

Ååh, det både så å hørtes ut som en helt FANTASTISK måte å tilbringe en lørdag altså! :D slike dager i slik vakker natur, med både venner på to og fire bein det er balsam får sjela det :)