I forbifarten: Line Mari Ingebrigtsen

Line har drevet med juniorhandling, er en meget dyktig fotograf, og syntes agility virker morsomt.24.
Publisert
NOVEMBER 2017

Journalist
Inger Lise Walle


Line Ingebrigtsen og pointeren Ikon.

Navn: Line Mari Ingebrigtsen

Alder: 19 år

Bosted: Tromsø

Blogg/hjemmeside: @Pointerpack på instagram

Hvor lenge har du drevet med hund? Jeg har alltid hatt hund i livet mitt, og interessen har vært der så lenge jeg kan huske.

Hva slags hund har du nå? Familien min har tre pointere, og en lagotto romagnolo.

Hvorfor valgte du disse rasene? Jeg er vokst opp med pointere i hus og er veldig glad i rasen, men det har ikke vært mitt valg at vi skulle ha de. Lagotto romagnolo er en fantastisk rase som jeg har hatt et godt øye til. Da min mor fylte 50 år bestemte vi oss for å gi henne en egen hund, og valget var veldig enkelt fra min side hvilken rase det skulle være.

Hvilken gren driver du med? Jeg har drevet med Juniorhandling fram til jeg fylte 18 år, og etter det har jeg ikke drevet med noen hundesport.

Har du prøvd noen andre grener? Jeg har vært på agility-kurs, men har ikke hatt den rette hunden for å drive på med det.

Er du medlem av noen hundeklubb? Norsk kennel klubb ungdom.

Hvem er ditt største forbilde? Det er flere personer jeg ser opp til og som motiverer meg, men har ingen spesielle jeg ville kalt et forbilde.

Hvilken hundegren syntes du er mest fascinerende utover din egen? Agility er en utrolig hundesport som virker morsomt for både eier og hund. Jeg liker også jaktprøver der man ser hunden jobbe ut fra instinktet sitt.

Meritter du kan skryte av? Jeg startet i juniorhandling i 2014 og avsluttet i 2016, i løpet av de tre årene har jeg vunnet en rekke førstepremier. På European dog show i 2015 ble jeg plukket ut som en av de 20 beste av totalt 50 deltagere. Og på min siste konkurranse i Norsk mesterskap ble jeg tatt ut som topp 10 av 30 konkurrenter. Det er en utrolig flott sport, med et enda bedre miljø.

Vasker du dine egne klær? Ja, det gjør jeg.

Tur i fjellet eller chartertur til Syden? Dette er et svar hele familien min lett kunne svart på, og det er en tur i fjellet.

Hva er fremtidsplanene dine? Akkurat nå er jeg veldig usikker på hva jeg vil gjøre, jeg tenker mye på jakthund og om dette er noe jeg vil satse på. Eller om jeg vil starte med en ny rase der jeg kan gjøre litt forskjellig som agility, lydighet og lignende.

Hvem betaler for hundemoroa? Hehe, det er nok mine foreldre som har gjort hittil.

Hva er din største drøm å oppleve med hund? Jeg har lyst til å lykkes i det jeg satser på, enten om det blir en topp premiert jakthund, eller en agility-stjerne, eller kanskje begge deler.Karen M Skjelbred

18.desember

Så gøy å lese om Line :) Får håpe jeg får se henne i agilitybanen en dag :D

Linda Haugen

17.desember

Gøy at dere tok en prat med Line! Fulgte henne lenge på Instagram, og er ei herlig jente! Alltid blid :)