Tiden er kommet...

2017 er historie, og det er på tide å hedre gode bloggere.10.
Publisert
JANUAR 2018

RR
Journalist
Redaksjonen


De 365 dagene som nå ligger bak oss har på mange måter vært en berg og dalbane for hunden.no, med mye hardt arbeid. Hele 2017 jobbet vi for å fornye nettsiden på en helt ny plattform. Nye funksjoner, nytt utseende og nye muligheter. Selv om plattformen er fornyet, så har vi mange lesere og bloggere som har vært med hele veien. Allerede fra oppstart i 2008. Vi i redaksjonen er ekstremt ydmyke og glad for all aktivitet her på nettsiden. Uten dere bloggere ville aldri hunden.no vært det det er. Vi får stadig tilbakemelding om det gode miljøet her, og at dette er en trygg plass man kan dele kunnskap, opptur, nedtur, konkurranse, skader, og det som et år består mest av; hverdager. Vi har en ting til felles alle sammen, og det er kjærligheten til hunder. Våre beste venner på fire bein. Uten dere bloggere hadde vi ikke vært her, og derfor skal dere hedres. Vi har valgt tre titteler i år, og vi vet at vi har flere gode kandidater til alle tittelene. Men hvem som blir nominert er opp til dere.


Årets blogger er den eneste tittelen som vi alltid har hatt. Dette er en tittel som skal gå til en blogger som har blogget på hunden.no jevnt og trutt gjennom hele året. Årets blogger skal ha et bredt spekter av forskjellige blogger, innholdet skal være godt og gjennomarbeidet. Vedkommende skal også ha vært synlig og aktiv hos medbloggere. Kort oppsummert går denne tittelen til en blogger som har "hele pakka".

I fjor var det Puddelmor som vant tittelen "Årets blogger".

Et bilde sier mer enn tusen ord. Det er en setning som egentlig sier mye i seg selv. Årets bildeblogger blir en blogger som har beriket bloggen sin, og oss medbloggere, med gode bilder. Kanskje er det ikke den bloggeren som har skrevet flest ord, men om hvert bilde sier mer enn tusen ord, så er det skrevet en del likevel. Denne tittelen bør gå til en eminent fotograf, som elsker å ta bilder.

I fjor var det Linda95 som vant tittelen "Årets bildeblogger".

Ny i rekken av titteler er årets solstråle. Igjennom 2017 har vi kåret "månedens solstråle" dersom vi i redaksjonen har lagt merke til noen litt ekstra gjennom en måned. De aller fleste månedene var det noen som stakk seg litt ekstra ut. Dette kunne være i form av hyggelige kommentarer på artikler, blogger og i gjestebøker. Noen som har hjulpet en medblogger, oss i redaksjonen eller bare spredt det gode ordet om hunden.no. Vi har mange solstråler på denne nettsiden, og nå vil vi kåre den som skint litt ekstra i 2017.

Slik nominerer du dine favoritter

Du kan nominere så mange du vil til de forskjellige tittelene, men du kan ikke nominere deg selv. Du trenger ikke gi noen forklaring på hvorfor du nominerer de forskjellige. Nominasjonen skal være anonym, derfor ønsker vi at du enten sender oss en melding på vår facebookside, eller en e-post til ingerlise@hunden.no. En blogger kan være nominert til flere titteler.

Videre vil vi samle de nominerte i en artikkel, og som tidligere år ønskes det at de nominerte skriver en presentasjonsblogg. Det er ikke pålagt, og du er like mye nominert til tittelen uten presentasjonsblogg. Presentasjonsbloggene vil bli lagt ut på forsiden av hunden.no, og dere bloggere kan avgi stemme. En jury vil samles for å telle opp stemmene, og selv stemme. Juryen vil bestå av redaksjonssjefen på hunden.no, en fotograf og tre uteforstående. Men vi vil informere mer om dette videre.

Først er det opp til dere å nominere deres favoritter innen 20. januar.

Høøks Kristiansand er med på laget

Premien til årets kåring blir gitt av Høøks Kristiansand. Og vil bestå av et K9 pleiekit til en verdi av 815 kroner. Pleiekittet består av aloe vera shampo, aloe vera balsam, spraybalsam, potesalve og ørerens.

I tillegg vil alle tittelvinnerne får tilbud om forsideplass på deres blogginnlegg igjennom 2018.

Vi ønsker svært gjerne at bloggere får en større del av forsiden i fremtiden, og veldig ofte viser det seg at blogger som når forsiden, ble lest av mange, samt skaper stort engasjement.Inger Lise Walle

13.januar

Beste tiden på året :o)

Elisabeth Husberg

12.januar

Moro! Jeg har i hvert fall sendt inn nominasjon!

Madelen

11.januar

Gleder meg til å se resultater! :D

Ida Cecilie og Noddy

10.januar

Oi, dette blir spennende, og vanskelig. Det virker som det ikke er så alt for mange å velge mellom her inne, men når man skal begynne å ramse opp er det jaggu en del! Jeg syntes det nye designet deres er spennende, og gleder meg masse til å se det vokse i 2018 :D

Victoria-Louise Fjeld Karlsen

10.januar

Kult at dere tar dere tid til en årets kåring etter den flotte oppfriskningen av siden! Jeg er litt usikker på enkelte kategorier i år, men i kategorien "Årets solstråle" er det en som definitivt har skilt seg ut i 2017, og det er Ida Cecilie og Noddy. Det har vært så mange kommentarer i 2017, jeg tror hun har kommentert nesten alle innleggene mine gjennom hele året, og jeg har sett at hun er minst like aktiv i andre kommentarfelt. Dessuten har hun en flott blogg, og hun tar kjempe fine bilder! Deler oppturer og nedturer, og byr på seg selv. Det er en blogger som har skilt seg litt ekstra ut i 2017 i mine øyne hvertfall!